Connect with us

technokrata

Epicor Portal: értékes üzleti információk

Dotkom

Epicor Portal: értékes üzleti információk

Az Epicor bejelentette új, a Microsoft által támogatott portálstratégiáját.

Az Epicor Software Corporation bejelentette új portálstratégiáját, amely gazdag tartalmat kínál majd az Epicor vásárlók számára egy biztonságos, szabványos portálplatform használatával. Ezzel egyidejűleg a Microsoft Corporation is közzétette, hogy támogatja az Epicor portálstratégiáját.

Az Epicor Portal (amely a tervek szerint 2005. negyedik negyedévében lesz teljesen elérhető) fejlesztése során az Epicor Microsoft .NET platformstratégiáját használta ki minden termékcsaládjában – az Enterprise, Manufacturing és iScala szoftvereknél. Az Epicor Portal emellett adatkereső és együttműködési szolgáltatásokat is kínál a Microsoft Windows SharePoint Services és a Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 használatával.

Az Epicor portálstratégiájában rejlő kihívást a vezető portálinfrastruktúra, a SharePoint termékek és technológiák kihasználása jelenti a biztonságos és együttműködő portálkörnyezet biztosítására. Az Epicor viszont bőséges ágazatspecifikus tartalmat fog biztosítani SharePoint Web Parts formájában, szerep alapú biztonsági szolgáltatásokkal és egyszerű végfelhasználói tartalomkészítéssel.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az Epicor úgy döntött, hogy a SharePoint termékek és technológiák alapján végzi a szabványosítást az új, szabványos portálmegoldás, az Epicor Portal elkészítése során.” – mondta Sanjay Manchanda, a Microsoft portálokkal foglalkozó termékfelügyeleti igazgatója. „Az Epicor célzott ágazatspecifikus tartalmakra vonatkozó szakértelmével és a SharePoint Portal Server 2003 bővíthető portál-keretrendszerével az Epicor Portal egyetlen központi, biztonságos elérési pontból szolgáltatott gazdag funkcionalitású információforrássá válhat.”

Megjelenése óta a SharePoint Portal Serverből több mint 40 millió felhasználónyi licenc került értékesítésre. A SharePoint termékek és technológiák gyors fejlődésre adnak módot, minimális támogatással vagy támogatás nélkül is implementálhatók és versenyképes árszínvonalat képviselnek – e tényezők mindegyike kritikus fontosságú a közepes piaci vállalkozások számára.

„A SharePoint termékek és technológiák megbízható és költséghatékony portál-keretrendszert biztosítanak az Epicor portálstratégiájának hatékony egységesítéséhez és konszolidálásához.” – nyilatkozta John Hiraoka, az Epicor alelnöke és marketingigazgatója. „A biztonság, stabilitás és rugalmasság biztosítása mellett a SharePoint termékek és technológiák jelentős költségmegtakarításokat tesznek lehetővé az Epicor ügyfelek számára a versenytárs portálmegoldásokhoz képest.”

Új perspektíva a portálfelhasználók számára
Az Epicor Portal véget kíván vetni annak, hogy csak informatikai eszközökkel lehet egy online portál-infrastruktúrán belül értékes üzleti információkhoz jutni, illetve azokat előre jelezni és értelmezni. Ehelyett a megoldás úgy készült, hogy ezeket a vezérlőeszközöket olyan emberek kezébe adja, akik megtalálják a keresett információkban az értéket. A SharePoint termékek és technológiák használatával ezen felül az Epicor Portal sokféle közönséghez juttatja majd el az együttműködési eszközöket. A dokumentumokat, üzletiadat-lekérdezéseket, bejelentéseket, feladatokat és megannyi mást kombináló együttműködési felhasználói munkaterületeket projektcsapatok, munkacsoportok, részlegek is használhatják, de kommunikációs eszközökként is szolgálhatnak a teljes szervezet számára. Az együttműködés kiterjeszthető a vásárlókra, partnerekre vagy szállítókra is a kommunikáció javítása érdekében vagy azért, hogy a szállítói láncok és az üzleti folyamatok átláthatóbbá, áttekinthetőbbé váljanak.

Szabványos portálmegoldás
Az Epicor Portal megjelentetésével minden Epicor termékcsalád kihasználhatja az egységes, konzisztens portálstratégia és platform – a Microsoft SharePoint termékek és technológiák előnyeit. Az Epicor termékcsaládok konvergenciája az új portálstratégián keresztül összhangban van a cég meglévő termékeinek támogatására és továbbfejlesztésére vonatkozó elkötelezettségével és ezzel egyidejűleg azzal a szándékával, hogy kihasználja a lehetőségeket a szabványos infrastruktúrák és funkciók biztosítására.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle