Connect with us

D-Link xSTACK: újdonság a nagyvállalati szegmensben

Dotkom

D-Link xSTACK: újdonság a nagyvállalati szegmensben

A D-Link bemutatja az xSTACK nagyvállalati hálózati termékcsaládot, mely többszörösére növeli a hálózatok előnyeit. A teljes termékcsaládra jellemző SIM (Single-IP-Menedzsment) technológiával, és az olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint a korlátozott élettartam garancia az xStack nagyvállalati szintű megoldásokkal teszi még versenyképesebbé a D-Link partnereket az éles piaci versenyben.

A D-Link, a világ vezető SoHo, kis- és közép- és nagyvállalati hálózati eszközgyártója ma mutatta be új nagyvállalati hálózati kapcsoló (switch) termékcsaládját, az xStack-et. Az xStack termékcsalád bemutatkozását egy egész Európát átfogó integrált kampány támogatja, melynek célja, hogy az új család elfoglalhassa méltó helyét a nagyvállalati piacon, és egyúttal segítséget nyújtson a D-Link partnereknek az értékesítésben. A kampány tovább erősíti a D-Link azon stratégiai célkitűzését, hogy a nagyvállalatok speciális igényeinek megfelelően bővítse termék portfolióját összpontosítva a legfontosabb funkciókra, a szabványokon alapuló technológiára, a versenyképes árakra és a megbízható szolgáltatásra és technológiai támogatásra.

„A rendkívül erős piaci versenyben a hálózati teljesítmény a kulcstényező.” – jelentette ki Kevin Wen, a D-Link európai elnöke. „Az üzleti szereplők egyre gyorsabb és egyre professzionálisabb hálózati kapcsolókat igényelnek, de mindezt minél alacsonyabb áron. Az xStack betölti ezt a piaci rest. Partnereink mostantól rendelkeznek azzal a termékkel, mellyel hatékonyan elégíthetik ki a nagyvállalati igényeket, ezen belül is kiemelkedő teljesítményt biztosítva a legfontosabb funkciók és a menedzselhetőség terén.” – szögezte le Wen.

Az xStack termékcsalád olyan testre szabott hálózati kapcsolókat jelent, melyek alkalmazkodnak az üzleti igényekhez. Proaktív hálózati biztonság-menedzsmentet, széleskörű kompatibilitást, nagyteljesítményű 10 Gigabites stackelést valamint végponttól végpontig tartó forgalom kontrollt biztosítanak. Az xStack termékcsaláddal a D-Link a hálózati piac egyetlen végponttól végpontig terjedő megoldásokat kínáló gyártójává vált.

A minden xStack termékhez biztosított Single IP Menedzsment funkcionalitásnak köszönhetően akár 32 hálózati kapcsoló menedzselhető egyetlen IP-címről.

A D-Link mindemellett kidolgozott egy nagyvállalati szintű szolgáltatási és technikai támogatási csomagot xStack portfoliója erősítésére. A korlátozott élettartam garancia, a következő munkanapi szolgáltatás egyes országokban és az ingyenes firmware frissítések minden xStack termékhez járnak. Mindezeken felül minden xStack Gigabit termékhez ingyenesen biztosítjuk a D-Link SNMP menedzsment szoftverét, a D-View-t.

xStack termékinformáció
Az xStack termékcsalád jelenleg az alábbi öt hálózati kapcsoló családot öleli fel:

 • xStack DES-3500 termékcsalád (DES-3526 / DES-3550)
  A D-Link xStack DES-3500 termékcsaládja olyan Layer2 menedzselhető hálózati kapcsolókat tartalmaz, melyek mindegyike rendelkezik a Single IP Menedzsment technológiával. 24 illetve 48 10/100Base-TX valamint két combo 1000Base-T/SFP portjával ezek a kapcsolók biztonságos és rugalmas kapcsolatot biztosítanak. Egyszerű telepíthetőségükkel és menedzselhetőségükkel olyan hozzáférési szintű részleg eszközöket jelentenek, melyek könnyen stackelhetőek és konfigurálhatók más – a D-Link single IP menedzsment (SIM) technológiáját támogató – hálózati kapcsolókkal, így kiválóan illeszkednek egy többszintű, gerincre és nagysebességű szerverekre fűzött hálózatba.

 • xStack DES-3800 termékcsalád (DES- 3828 / DES-3828P / DES-3852)
  Az xStack DES-3800 termékcsalád olyan Layer3 hálózati kapcsolókat tartalmaz, melyek 24 illetve 48 10/100Mbps Fast Ethernet portot és 4 Gigabit Ethernet portot kínálnak. A kapcsolók virtuálisan stackelhetők a SIM funkciónak köszönhetően. A DES-3828P Power over Ethernet funkciója is mutatja, hogy a DES-3800 termékcsalád a D-Link legfejlettebb 10/100 L3 kapcsolóit jelenti, melyek kiválóan alkalmasak MAN vagy nagyvállalati L3 kapcsolásra valamint mobil munkaállomások menedzsmentjére. A DES-3800 termékcsalád képes a sávszélesség szabályozására, mellyel a vállalatok a peremhálózatban szabályozhatják a sávszélesség kiosztását, így nagy sebesség biztosítható a legkritikusabb területeken.

 • xStack Chassis switch (DES-6500)
  A DES-6500 egy központi Layer3 chassis-alapú Gigabit hálózati kapcsoló, mely rugalmas gerinchálózati megoldást biztosít a nagyvállalatok részére. A nagy teljesítményre és a rugalmasságra összpontosítva ez a chassis ötvözi a gazdag funkcionalitást és a nagy adatátviteli kapacitást. Az egyszerű menedzselhetőség költséghatékony telepítést tesz lehetővé nagyvállalatoknál vagy oktatási intézményeknél egyaránt.

 • xStack DGS-3300 termékcsalád (DGS-3324SRi, DGS-3324SR)
  Az xStack DGS-3300 termékcsalád teljes Gigabit kapcsolást, 10Gigabites interfészeket és gazdag Layer3 menedzsment funkcionalitást biztosít. Minden DGS-3300 kapcsoló két stackelő portot tartalmaz, így akár 40Gbps sávszélesség is elérhető gyűrű stackelési architektúrában. A DGS-3300 termékek csillag stackelési architektúrában is használhatók kritikusabb környezetekben. A kapcsolók nagysebességű stackelő kábelekkel köthetők össze, így az egész stack egy nagyteljesítményű egységként működhet.

 • xStack DXS-3300 termékcsalád (DXS-3326GSR, DXS-3350SR)
  Az xStack DXS -3300 termékcsalád teljes Gigabit kapcsolást, 10Gigabites interfészeket és gazdag Layer3 menedzsment funkcionalitást biztosít. A D-Link DXS-3226GSR/DXS-3250SR 10GE uplinket kínál a Gigabit portoknál akár tízszer gyorsabb adatátvitelhez.

Ha kíváncsi, hogyan többszörözheti meg hálózati teljesítményét az xStack, látogasson el a D-Link xSTACK oldalára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom