Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EADS sikeresen befejezte a Nokia Professional Mobile Radio üzletágának akvizícióját

Dotkom

Az EADS sikeresen befejezte a Nokia Professional Mobile Radio üzletágának akvizícióját

Az EADS a TETRA és a TETRAPOL technológiákkal a biztonsági rádió-kommunikációs rendszerek globális szállítójává válik. Az EADS Secure Networks – az EADS új, biztonsági hálózatok üzletága – a két vezető technológia révén új, innovatív megoldásokat kínál.

Az EADS lezárta a Nokia Professional Mobile Radio (PMR) üzletágának akvizíciós folyamatát. Július végén az Európai Bizottság az EU versenyről és monopóliumról szóló szabályozásai alapján jóváhagyta az akvizíciót. Az EADS összes, a professzionális mobil rádió-kommunikációval összefüggő tevékenysége azonnali hatállyal összevonásra került, megalakítva ezzel a vállalat új üzletágát az EADS Secure Networks-öt.

Az EADS Secure Networks indulása új korszak kezdetét jelenti az európai PMR iparágban. Belbiztonsági és nagy megbízhatóságú rendszermegoldásaival az EADS Systems House DCS megalapozta globális szállítói pozícióját a piacon. Az EADS a világ egyetlen olyan vállalata, amely mindkét vezető szabvány, a TETRA és a TETRAPOL alapú nagybiztonságú, digitális rádió-kommunikációs rendszerek teljes kiépítésére képes. Európa egyik legnagyobb PMR forgalmazójaként az EADS kiváló lehetőséget lát a világszintű értékesítési csatornák feltérképezésében.

Az EADS mindkét technológiát folyamatosan fejleszti annak érdekében, hogy a vállalat meglévő és jövőbeli ügyfelei számára egyaránt mindig a legjobb, a specifikus igényeket maximálisan kielégítő szolgáltatásokat kínálhassa.

Az EADS Secure Networks üzletága 56 országban épített ki 130 digitális rádió-kommunikációs hálózatot, amelyek közül több mint 30 teljes országot lefedő rendszer, és ezzel globális piacvezető pozíciót szerzett.

A Defence and Communications Systems (DCS) az EADS rendszerháza, amely az EADS Defence & Security Systems (DS) részlegének integrált része.

A védelmi ágazatot képviselő DS részleg 2004-ban mintegy 5,4 milliárd euró árbevételt ért el és tíz országban megközelítőleg 23 000 alkalmazottja van. Integrált rendszermegoldásokat kínál a harci repülőgépek és nemzetbiztonsági egységek új kihívásokkal teli kiszolgálására. Jelen van a harci repülőgépek, a rakéta rendszerek, az intelligens, az ember által, illetve ember nélkül vezérelt határvédelmi és felderítő rendszerek (ISR) területén is, valamint a harcászati vezérlőrendszerek, a védelmi elektronika, az érzékelők és a légi közlekedési elektronika, illetve a kapcsolódó szolgáltatások piacán.

Az EADS az űrrepülésipari-, a védelmi- és a kapcsolódó szolgáltatások globális piacvezetője. 2004-ben a társaság értékesítése 31,8 milliárd euró volt, és mintegy 110.000 főt foglalkoztatott.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés