Connect with us

technokrata

A Motorola is segíti a Katrina hurrikán mentési munkáit New Orleans-ban

Dotkom

A Motorola is segíti a Katrina hurrikán mentési munkáit New Orleans-ban

A Motorola Inc. többféle módon is segíti a Katrina hurrikán által sújtott tartományban folyó katasztrófa-elhárítási munkákat és humanitárius kezdeményezéseket.

A Motorola kommunikációs berendezéseket és műszaki támogatást nyújt az érintett területeken dolgozó készenléti szervek számára. Ezen kívül a Motorola Alapítványon keresztül azonnali 250.000 dolláros pénzadománnyal közvetlen pénzügyi támogatást is nyújt az amerikai Vörös Kereszt katasztrófa-elhárítási alapja számára. A Motorola Alapítvány a dolgozói adományozási program részeként további 250.000 dollár adományozására is ígéretet tett.

Az amerikai vállalat már a Katrina hurrikán érkezése előtt megtett minden erőfeszítést annak érdekében, hogy biztosítsák az életbevágóan fontos kommunikációs berendezéseket és támogassák az érintett területeken első vonalban dolgozókat.

A Motorola eddig:

  • Több, mint 2.500 darab készenléti kommunikációs berendezést szállított le (hordozható rádiók, feltöltött akkumulátorok, töltők) az érintett területre;

  • Több, mint ezer Motorola i325 IS iDEN kézi készüléket és tartozékot bocsátott rendelkezésre;
  • További készenléti kommunikációs berendezésekkel támogatta ügyfeleit, hogy segítse a katasztrófa-elhárítási munkákat;
  • Három darab készenléti kommunikációs konténert telepített, hogy segítse a katasztrófa-elhárítási és humanitárius erőfeszítéseket;
  • A louisiana-i Állami Rendőrség számára konténert telepített, amely 700 MHz-es készenléti kommunikációs rádió rendszerként működik, hét további csatornát és 300 további rádiót biztosítva.
  • A Baton Rouge területen is konténert telepítettek, amely a készenléti szervek számára 900 MHz-es készenléti hálózatot biztosít.
  • A harmadik telepített konténert a louisiana-i Nemzeti Gárda használja.

Ed Zander, a Motorola elnök-vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: „Mélységesen aggódunk a Katrina hurrikán okozta pusztítás miatt, ugyanakkor kötelességünknek érezzük, hogy a Motorola dolgozói gyorsan és együttérzően reagáljanak az egész világon. Számos ügyfelünk, munkatársunk és partnerünk él és dolgozik az érintett területeken, ezért, ahol tudunk segítjük a katasztrófa-elhárítási munkálatokat.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák