Connect with us

technokrata

1788-on a Tűzmadár

Dotkom

1788-on a Tűzmadár

2002 májusa óta az Adományvonal segítségével 18 non-profit szervezet jutott több mint 130 millió forinthoz.

2005. szeptember-október hónapokban a Szent László Kórház Onkológia részlegének “Tűzmadár” elnevezésű programját támogatják azok, akik vezetékes telefonról hívják a T-Com Adományvonalat.

A T-Com Adományvonal egyszerűen és átlátható módon szervezi a rászorulók megsegítését. A 1788-as szám hívásával bárki 100 forintot tud adományozni a meghirdetett támogatási célra, minden esetben társadalmi szintű problémák megoldásán fáradozó közhasznú szervezet munkájához segítséget nyújtva.

A vállalat a szolgáltatást térítésmentesen, a teljes adományozott összeg átutalásával, tehát bevételi törekvés nélkül, a költségek (Áfa) átvállalásával biztosítja, és jelentős segítséget nyújtunk a szervezeteknek a gyűjtési időszak kommunikációs kampányához is (például TCR film elkészítés, televíziós és egyéb sajtómegjelenések szervezése). 2002 májusa óta az Adományvonal segítségével 18 non-profit szervezet jutott több mint 130 millió forinthoz.

A T-Com Adományvonal arca, szóvivője Katona Klári, egyéniségével, szívével és gondolataival segít abban, hogy az alapítványok minél több pénz gyűjthessenek munkájukhoz. Katona Klári 2005. március 15-én karitatív munkájának elismeréseképpen Pro Caritate díjat kapott Dr. Göncz Kinga ifjúsági, családügyi, szociális és esélyegyenlőségi minisztertől.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle