Connect with us

technokrata

T-Mobile Push To Talk szolgáltatás a Fővárosi Vízműveknél

Dotkom

T-Mobile Push To Talk szolgáltatás a Fővárosi Vízműveknél

A T-Mobile hazánkban elsőként vezeti be a Push To Talk szolgáltatást. A Fővárosi Vízművek már szerződést kötött a szolgáltatásra.

A Push To Talk a mobilhálózatok fejlett adatátviteli képességeinek köszönhetően távolsági korlátok nélkül teszi lehetővé az adó-vevőhöz hasonló beszédváltást. Elegendő a készüléken megnyomni a “PTT gombot” a legfeljebb 30 másodperces beszéd a T-Mobile hálózatán keresztül gyorsan eljut a csoport tagjaihoz vagy egy kiválasztott tagjához. A PTT előnye, hogy tárcsázás nélkül továbbítható az információ és a címzett szintén egyetlen gombnyomással válaszolhat is. A beszédváltás során az adó-vevőkhöz hasonlóan a címzett rögtön hallhatja az elmondottakat, nem szükséges a klasszikus hanghíváshoz hasonlóan felvennie a telefont. Akár nagyobb távolságban, eltérő helyszíneken végzett összehangolt csoportmunka esetén így a PTT egyszerűbb és hatékonyabb kommunikációt biztosíthat.

A T-Mobile csoport műszaki hátterére és a Nokia megoldására támaszkodó PTT szolgáltatást a T-Mobile szeptember 20-ától kereskedelmi szolgáltatásként – 2005. december 31-ig különleges kedvezménnyel – nyújtja előfizetőinek. A Fővárosi Vízművek az augusztus 29-én aláírt megállapodás értelmében a hazai nagyvállalatok közül elsőként többek között a katasztrófa sújtotta területek ideiglenes vízellátásakor, a vezetékes vízhálózatok újraindításakor jelentkező speciális kommunikációs igények kielégítésére használja majd a T-Mobile Push To Talk szolgáltatását. Az új eszköz elsősorban a biztonságos csoportos információ-továbbításban, a gördülékeny munkaszervezéshez szükséges biztos kommunikációban lehet majd nélkülözhetetlen segítőtárs. A Fővárosi Vízművek víztisztítója az elmúlt években és ebben az évben is számos esetben segített itthon és külföldön a természeti katasztrófák elhárításakor: például 2002-ben a dunai árvíznél, ebben az évben pedig a mátrai, a sri lankai és romániai árvizeknél segített a rászorulókon.

A szolgáltatás aktiválását követően napi és havidíjas konstrukcióban egyaránt igénybe vehető és a díjfizetés módja könnyedén díjmentesen megváltoztatható. Belföldön a beszédváltások hallgatása díjmentes. A 400 forintos napidíj vagy a 2.500 forintos havidíj ellenében év végéig megfelelő készülékkel korlátlan számú üzenet küldhető.

Az árak az általános forgalmi adót tartalmazzák!Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd