Connect with us

technokrata

MultiSoft: ERP-upgrade 3 nap alatt

Dotkom

MultiSoft: ERP-upgrade 3 nap alatt

Villámgyorsan váltott a BakeMark.

Mindössze három munkanap alatt váltott Microsoft Navision 4.0-ra a BakeMark Magyarország Kft. A MultiSoft által végzett verzióváltás (3.7-ről 4.0-ra) sokkal nagyobb lépés, mint ahogy az a verziószámokból következne. A Magyarországra ez év áprilisában bevezetett Microsoft Navision 4.0 ugyanis az első verzió a dán Navision cég felvásárlása óta, mely egyesíti magában az ERP hagyományokat és a Microsoft már bevált, piac által elfogadott fejlesztői tradícióit.

„A megoldás az előző verziókhoz képest egyszerűbb kezelhetőséget, az üzleti információkra való jobb rálátást, azokhoz könnyebb hozzáférést, a pénzügyi műveletek feletti nagyobb felügyeletet biztosít, illetve szorosabb integrációt tesz lehetővé a Microsoft többi alkalmazásával és technológiáival.” – ismertette a váltás előnyeit Forczek Andrea, a BakeMark pénzügyi igazgatója.

„Mindezek mellett kezelőfelülete is nagyot változott, a fejlesztők nagy áttörést jelentő felhasználói interfészt hoztak létre, amely a vállalat körülbelül 50 különböző szerepköre szerint kínál személyre szabható felhasználói felületet, a Microsoft Office-szal integrálva. A programban gyakorlatilag az Outlook már ismert felületén keresztül dolgozhatunk. A munkát a MultiSoft végezte el, az eredeti rendszert is ők vezették be 2003-ban a BakeMark-nál, amikor az Unilever professzionális margarinokat forgalmazó üzletágának megvásárlásakor a két cég egyesítésével ez elengedhetetlenné vált. Az eredeti, „zöldmezős” bevezetés akkor is mindössze 6 hetet vett igénybe, és most az átállás az új verzióra is mindössze 3 napig tartott.”

Knipfer Tibor, a MultiSoft Microsoft Navision-termékmenedzsere hozzátette: „A hazai piacon található Microsoft Navision partnerek közül eddig csak a MultiSoft végzett verzióváltást. Ez annak köszönhető, hogy a 4.0 alig néhány hónapja van a piacon, és várható volt, hogy az első ilyen igény a legnagyobb forgalmú és legtapasztaltabb forgalmazónál jelentkezik. A másik ok, hogy a MultiSoft számos saját fejlesztésű modullal járult hozzá a Microsoft Navision minél szélesebb körű használhatóságához, melyek közül néhány, például a házipénztár modul a BakeMark-nál is üzemel, így kézenfekvő volt az upgrade-del is a fejlesztőt megbízni.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle