Connect with us

technokrata

MultiSoft: ERP-upgrade 3 nap alatt

Dotkom

MultiSoft: ERP-upgrade 3 nap alatt

Villámgyorsan váltott a BakeMark.

Mindössze három munkanap alatt váltott Microsoft Navision 4.0-ra a BakeMark Magyarország Kft. A MultiSoft által végzett verzióváltás (3.7-ről 4.0-ra) sokkal nagyobb lépés, mint ahogy az a verziószámokból következne. A Magyarországra ez év áprilisában bevezetett Microsoft Navision 4.0 ugyanis az első verzió a dán Navision cég felvásárlása óta, mely egyesíti magában az ERP hagyományokat és a Microsoft már bevált, piac által elfogadott fejlesztői tradícióit.

„A megoldás az előző verziókhoz képest egyszerűbb kezelhetőséget, az üzleti információkra való jobb rálátást, azokhoz könnyebb hozzáférést, a pénzügyi műveletek feletti nagyobb felügyeletet biztosít, illetve szorosabb integrációt tesz lehetővé a Microsoft többi alkalmazásával és technológiáival.” – ismertette a váltás előnyeit Forczek Andrea, a BakeMark pénzügyi igazgatója.

„Mindezek mellett kezelőfelülete is nagyot változott, a fejlesztők nagy áttörést jelentő felhasználói interfészt hoztak létre, amely a vállalat körülbelül 50 különböző szerepköre szerint kínál személyre szabható felhasználói felületet, a Microsoft Office-szal integrálva. A programban gyakorlatilag az Outlook már ismert felületén keresztül dolgozhatunk. A munkát a MultiSoft végezte el, az eredeti rendszert is ők vezették be 2003-ban a BakeMark-nál, amikor az Unilever professzionális margarinokat forgalmazó üzletágának megvásárlásakor a két cég egyesítésével ez elengedhetetlenné vált. Az eredeti, „zöldmezős” bevezetés akkor is mindössze 6 hetet vett igénybe, és most az átállás az új verzióra is mindössze 3 napig tartott.”

Knipfer Tibor, a MultiSoft Microsoft Navision-termékmenedzsere hozzátette: „A hazai piacon található Microsoft Navision partnerek közül eddig csak a MultiSoft végzett verzióváltást. Ez annak köszönhető, hogy a 4.0 alig néhány hónapja van a piacon, és várható volt, hogy az első ilyen igény a legnagyobb forgalmú és legtapasztaltabb forgalmazónál jelentkezik. A másik ok, hogy a MultiSoft számos saját fejlesztésű modullal járult hozzá a Microsoft Navision minél szélesebb körű használhatóságához, melyek közül néhány, például a házipénztár modul a BakeMark-nál is üzemel, így kézenfekvő volt az upgrade-del is a fejlesztőt megbízni.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd