Connect with us

technokrata

Disztributor.hu Kereskedelmi Rt. néven működik tovább a Számalk Kereskedőház

Dotkom

Disztributor.hu Kereskedelmi Rt. néven működik tovább a Számalk Kereskedőház

A társaság közgyűlésének valamint a cégbíróság döntésének értelmében végképp lezárult a vállalat korában megkezdett átalakulási folyamata. A Számalk Kereskedőház Rt. 2005. augusztus 31-étől – a tevékenységi körét hűen tükröző – Disztributor.hu Kereskedelmi Rt. néven folytatja tevékenységét.

Az új elnevezés – az öt éve felépített, bejáratott és céghez köthető disztributor.hu márkanéven alapuló Disztributor.hu Kereskedelmi Rt. – egyértelműen kifejezi a cég önállóságát és függetlenségét. A névváltásról a társaság közgyűlése szavazott, s azt most a cégbíróság bejegyezésével véglegesítette.

A korábban Számalk Rt. Disztribúció néven működő cég az elmúlt öt év során folyamatosan arra törekedett, hogy az ügyfelei, versenytársai és a piac számára is egyértelműen azonosítsa önmagát, piaci szerepét és céljait. A cég 2002. szeptemberében Számalk Kereskedőház Rt. néven önálló részvénytársasággá alakult, és forgalma, elismertsége folyamatosan növekedett. Ugyanakkor azzal is szembesülnie kellett, hogy a többi, Számalk néven futó cég mellett tevékenységi köre és eredményei a piaci szereplők számára nem különülnek el egyértelműen, ezért markánsabb lépésekre szánta el magát önállósága hangsúlyozására. 2004. novemberében megváltoztatta a cég arculatát, amelyet már a saját, disztributor.hu márkanévre épített fel. Februárban átalakította üzleti modelljét, majd ezt megerősítve „fizikailag” is különvált a Számalktól, amikor új irodába költözött a budapesti Infoparkban.

„Az arculatváltással, a vállalat üzleti modelljének átalakításával és a költözéssel megkezdett folyamat végső lezárását jelentő mostani névváltással végre egyértelműen kifejezhetjük önállóságunkat és függetlenségünket. Mindezzel immár végképp lezártunk egy fejezetet: megkülönböztethetővé tettük a saját identitásunkat, piaci helyünket, tevékenységi körünket és céljainkat.” – mondta Darvas Krisztián, a vállalat vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák