Connect with us

technokrata

Disztributor.hu Kereskedelmi Rt. néven működik tovább a Számalk Kereskedőház

Dotkom

Disztributor.hu Kereskedelmi Rt. néven működik tovább a Számalk Kereskedőház

A társaság közgyűlésének valamint a cégbíróság döntésének értelmében végképp lezárult a vállalat korában megkezdett átalakulási folyamata. A Számalk Kereskedőház Rt. 2005. augusztus 31-étől – a tevékenységi körét hűen tükröző – Disztributor.hu Kereskedelmi Rt. néven folytatja tevékenységét.

Az új elnevezés – az öt éve felépített, bejáratott és céghez köthető disztributor.hu márkanéven alapuló Disztributor.hu Kereskedelmi Rt. – egyértelműen kifejezi a cég önállóságát és függetlenségét. A névváltásról a társaság közgyűlése szavazott, s azt most a cégbíróság bejegyezésével véglegesítette.

A korábban Számalk Rt. Disztribúció néven működő cég az elmúlt öt év során folyamatosan arra törekedett, hogy az ügyfelei, versenytársai és a piac számára is egyértelműen azonosítsa önmagát, piaci szerepét és céljait. A cég 2002. szeptemberében Számalk Kereskedőház Rt. néven önálló részvénytársasággá alakult, és forgalma, elismertsége folyamatosan növekedett. Ugyanakkor azzal is szembesülnie kellett, hogy a többi, Számalk néven futó cég mellett tevékenységi köre és eredményei a piaci szereplők számára nem különülnek el egyértelműen, ezért markánsabb lépésekre szánta el magát önállósága hangsúlyozására. 2004. novemberében megváltoztatta a cég arculatát, amelyet már a saját, disztributor.hu márkanévre épített fel. Februárban átalakította üzleti modelljét, majd ezt megerősítve „fizikailag” is különvált a Számalktól, amikor új irodába költözött a budapesti Infoparkban.

„Az arculatváltással, a vállalat üzleti modelljének átalakításával és a költözéssel megkezdett folyamat végső lezárását jelentő mostani névváltással végre egyértelműen kifejezhetjük önállóságunkat és függetlenségünket. Mindezzel immár végképp lezártunk egy fejezetet: megkülönböztethetővé tettük a saját identitásunkat, piaci helyünket, tevékenységi körünket és céljainkat.” – mondta Darvas Krisztián, a vállalat vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd