Connect with us

technokrata

Spy Sweeper Enterprise 2.5

Dotkom

Spy Sweeper Enterprise 2.5

A Webroot megjelentette kémprogramirtó alkalmazásának következő generációját.

A Spy Sweeper Enterprise 2.5, amelyet specifikusan terveztek meg bármekkora méretű vállalatok számára a kémprogram-fenyegetések legveszélyesebbjei ellen, az első vállalati kémprogramirtó alkalmazás, amely a Webroot „Comprehensive Removal Technology” (CRT) eljárásának használatával védi a vállalatokat. A CRT adaptív észlelési technikákat használ az olyan folyamatok, alkalmazások, állományok eltávolítására, amelyek megváltozhattak a helyreállító folyamat során, illetve korábban nem észlelték ezeket. Ez a technológia teljesen hatástalanítja a számítógépen észlelt kémprogramokat, ezáltal működésképtelenek lesznek. A CRT használatával a Spy Sweeper Enterprise 2.5 a kémprogram-eltávolítás folyamata alatt és után is biztosítja a stabil rendszerstabilitást. Továbbá a CRT extrémen alacsony hibás pozitív észlelést produkál – megközelítőleg 1:1.000.000 arányban -, amely kritikus tényező a vállalatok számára, akik nem kockáztathatják meg kritikus adatainak és rendszereinek elvesztését, sérülését.

A CRT bevezetésén kívül a Spy Sweeper Enterprise 2.5 egy jelentősen továbbfejlesztett alapmotorral is bővült például a billentyűzetleütés figyelők, rendszermonitorozók, trójaiak és távoli fenyegetések ellen. A Phileas segítségével, ez az új motor a felhasználókat már több, mint 100.000 egyedülálló kémprogram-nyom ellen védi, amely hetente legalább 2 alkalommal automatikusan frissíti magát. A Spy Sweeper Enterprise 2.5 ezen kívül az előző verzióhoz képest már 5-10x sebességű lemezellenőrzést biztosít kisebb processzor felhasználás mellett, és kiegészül biztonsági mód lehetőségével is.

A kliens adminisztrátorok a Spy Sweeper Enterprise telepítéseiket bárhonnan vezérelhetik, ahol internet elérés van, a termék új Web-alapú adminisztrációs képessége által. Ez a felület „fogd és dobd” funkcionalitást kínál, megengedve akár több felhasználónak is a konzolhoz való csatlakozást, és nem szükséges egy további Web-szerver sem.

A termékben megtalálható további bővítések és újdonságok:
– erőteljes új grafikus és szöveg-alapú jelentéskészítő képességek
– új Smart Shield-k, beleértve az ADS-t is (Alternative Data Stream), amely megelőzi a kémprogramok elrejtőzését az észleléstől
– továbbfejlesztett mobil kliens frissítési lehetőségekSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd