Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spy Sweeper Enterprise 2.5

Dotkom

Spy Sweeper Enterprise 2.5

A Webroot megjelentette kémprogramirtó alkalmazásának következő generációját.

A Spy Sweeper Enterprise 2.5, amelyet specifikusan terveztek meg bármekkora méretű vállalatok számára a kémprogram-fenyegetések legveszélyesebbjei ellen, az első vállalati kémprogramirtó alkalmazás, amely a Webroot „Comprehensive Removal Technology” (CRT) eljárásának használatával védi a vállalatokat. A CRT adaptív észlelési technikákat használ az olyan folyamatok, alkalmazások, állományok eltávolítására, amelyek megváltozhattak a helyreállító folyamat során, illetve korábban nem észlelték ezeket. Ez a technológia teljesen hatástalanítja a számítógépen észlelt kémprogramokat, ezáltal működésképtelenek lesznek. A CRT használatával a Spy Sweeper Enterprise 2.5 a kémprogram-eltávolítás folyamata alatt és után is biztosítja a stabil rendszerstabilitást. Továbbá a CRT extrémen alacsony hibás pozitív észlelést produkál – megközelítőleg 1:1.000.000 arányban -, amely kritikus tényező a vállalatok számára, akik nem kockáztathatják meg kritikus adatainak és rendszereinek elvesztését, sérülését.

A CRT bevezetésén kívül a Spy Sweeper Enterprise 2.5 egy jelentősen továbbfejlesztett alapmotorral is bővült például a billentyűzetleütés figyelők, rendszermonitorozók, trójaiak és távoli fenyegetések ellen. A Phileas segítségével, ez az új motor a felhasználókat már több, mint 100.000 egyedülálló kémprogram-nyom ellen védi, amely hetente legalább 2 alkalommal automatikusan frissíti magát. A Spy Sweeper Enterprise 2.5 ezen kívül az előző verzióhoz képest már 5-10x sebességű lemezellenőrzést biztosít kisebb processzor felhasználás mellett, és kiegészül biztonsági mód lehetőségével is.

A kliens adminisztrátorok a Spy Sweeper Enterprise telepítéseiket bárhonnan vezérelhetik, ahol internet elérés van, a termék új Web-alapú adminisztrációs képessége által. Ez a felület „fogd és dobd” funkcionalitást kínál, megengedve akár több felhasználónak is a konzolhoz való csatlakozást, és nem szükséges egy további Web-szerver sem.

A termékben megtalálható további bővítések és újdonságok:
– erőteljes új grafikus és szöveg-alapú jelentéskészítő képességek
– új Smart Shield-k, beleértve az ADS-t is (Alternative Data Stream), amely megelőzi a kémprogramok elrejtőzését az észleléstől
– továbbfejlesztett mobil kliens frissítési lehetőségek



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés