Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nemzetközi terepen bizonyít a Pannon GSM szakembere

Dotkom

Nemzetközi terepen bizonyít a Pannon GSM szakembere

A Kiemelt ügyfelek osztályának vezetője Bangladesben folytatja.

Barta László, a Pannon GSM Kiemelt ügyfelek osztályának vezetője a Pannon GSM tulajdonosa, a Telenor bangladesi leányvállalatnál, a GrameenPhone-nál folytatja pályafutását. A 36 éves szakember feladata Bangladesben a kis- és középvállalati értékesítési szervezetet kialakítása lesz.

A Pannon GSM – a világ tizenkét országában jelenlevő, a globális mobilpiac meghatározó szereplői közé tartozó Telenor-csoport egyik leghosszabb ideje működő és legsikeresebb vállalata – munkatársaira gyakran számít kulcspozíciókban a csoport, legyen szó nemzetközi projektek vezetéséről vagy a fejlődő piacokon zajló szervezetépítésről. „A délkelet-ázsiai ország eltérő kultúrája, vásárlói szokásai külön kihívást jelentnek, de a Pannon GSM-nél szerzett tapasztalatok biztos alapot adnak, hogy ebben az új környezetben is kamatoztassam tudásom.” – nyilatkozta a vezető.

Barta László 2001 júniusában csatlakozott a Pannon GSM-hez a Kiemelt ügyfelek osztályának vezetőjeként. A piac új követelményeihez alkalmazkodva irányításával alakult meg a kis- és közép, illetve a nagyvállalatokkal foglalkozó osztály. A fiatal szakembernek a Pannon GSM-nél végzett munkája és tapasztalata nyomán ajánlották fel a bangladesi vezetői pozíciót: a GrameenPhone-nál a kis- és középvállalati ügyfelek kiszolgálására hivatott szervezetet kell felállítania. Az üzletfejlesztést, értékesítést, termékfejlesztést, marketingkommunikációt és kereskedelmi-disztribúciós tevékenységet is magába foglaló megbízatás egy évre szól.

A mintegy 150 milliós bangladesi piacon jelenleg közel 6 millió mobil előfizetést tartanak nyilván. A négyszereplős piacon ebből a GrameenPhone-nak több mint 62%-os a részesedése, vagyis piacvezető az országban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés