Connect with us

technokrata

Nemzetközi terepen bizonyít a Pannon GSM szakembere

Dotkom

Nemzetközi terepen bizonyít a Pannon GSM szakembere

A Kiemelt ügyfelek osztályának vezetője Bangladesben folytatja.

Barta László, a Pannon GSM Kiemelt ügyfelek osztályának vezetője a Pannon GSM tulajdonosa, a Telenor bangladesi leányvállalatnál, a GrameenPhone-nál folytatja pályafutását. A 36 éves szakember feladata Bangladesben a kis- és középvállalati értékesítési szervezetet kialakítása lesz.

A Pannon GSM – a világ tizenkét országában jelenlevő, a globális mobilpiac meghatározó szereplői közé tartozó Telenor-csoport egyik leghosszabb ideje működő és legsikeresebb vállalata – munkatársaira gyakran számít kulcspozíciókban a csoport, legyen szó nemzetközi projektek vezetéséről vagy a fejlődő piacokon zajló szervezetépítésről. „A délkelet-ázsiai ország eltérő kultúrája, vásárlói szokásai külön kihívást jelentnek, de a Pannon GSM-nél szerzett tapasztalatok biztos alapot adnak, hogy ebben az új környezetben is kamatoztassam tudásom.” – nyilatkozta a vezető.

Barta László 2001 júniusában csatlakozott a Pannon GSM-hez a Kiemelt ügyfelek osztályának vezetőjeként. A piac új követelményeihez alkalmazkodva irányításával alakult meg a kis- és közép, illetve a nagyvállalatokkal foglalkozó osztály. A fiatal szakembernek a Pannon GSM-nél végzett munkája és tapasztalata nyomán ajánlották fel a bangladesi vezetői pozíciót: a GrameenPhone-nál a kis- és középvállalati ügyfelek kiszolgálására hivatott szervezetet kell felállítania. Az üzletfejlesztést, értékesítést, termékfejlesztést, marketingkommunikációt és kereskedelmi-disztribúciós tevékenységet is magába foglaló megbízatás egy évre szól.

A mintegy 150 milliós bangladesi piacon jelenleg közel 6 millió mobil előfizetést tartanak nyilván. A négyszereplős piacon ebből a GrameenPhone-nak több mint 62%-os a részesedése, vagyis piacvezető az országban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd