Connect with us

technokrata

Nemzetközi terepen bizonyít a Pannon GSM szakembere

Dotkom

Nemzetközi terepen bizonyít a Pannon GSM szakembere

A Kiemelt ügyfelek osztályának vezetője Bangladesben folytatja.

Barta László, a Pannon GSM Kiemelt ügyfelek osztályának vezetője a Pannon GSM tulajdonosa, a Telenor bangladesi leányvállalatnál, a GrameenPhone-nál folytatja pályafutását. A 36 éves szakember feladata Bangladesben a kis- és középvállalati értékesítési szervezetet kialakítása lesz.

A Pannon GSM – a világ tizenkét országában jelenlevő, a globális mobilpiac meghatározó szereplői közé tartozó Telenor-csoport egyik leghosszabb ideje működő és legsikeresebb vállalata – munkatársaira gyakran számít kulcspozíciókban a csoport, legyen szó nemzetközi projektek vezetéséről vagy a fejlődő piacokon zajló szervezetépítésről. „A délkelet-ázsiai ország eltérő kultúrája, vásárlói szokásai külön kihívást jelentnek, de a Pannon GSM-nél szerzett tapasztalatok biztos alapot adnak, hogy ebben az új környezetben is kamatoztassam tudásom.” – nyilatkozta a vezető.

Barta László 2001 júniusában csatlakozott a Pannon GSM-hez a Kiemelt ügyfelek osztályának vezetőjeként. A piac új követelményeihez alkalmazkodva irányításával alakult meg a kis- és közép, illetve a nagyvállalatokkal foglalkozó osztály. A fiatal szakembernek a Pannon GSM-nél végzett munkája és tapasztalata nyomán ajánlották fel a bangladesi vezetői pozíciót: a GrameenPhone-nál a kis- és középvállalati ügyfelek kiszolgálására hivatott szervezetet kell felállítania. Az üzletfejlesztést, értékesítést, termékfejlesztést, marketingkommunikációt és kereskedelmi-disztribúciós tevékenységet is magába foglaló megbízatás egy évre szól.

A mintegy 150 milliós bangladesi piacon jelenleg közel 6 millió mobil előfizetést tartanak nyilván. A négyszereplős piacon ebből a GrameenPhone-nak több mint 62%-os a részesedése, vagyis piacvezető az országban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp