Connect with us

technokrata

Megjelent az Outpost Antiyspyware béta

Dotkom

Megjelent az Outpost Antiyspyware béta

Az Agnitum 2005. augusztus 16-án nyilvánosan hozzáférhetővé tette az Outpost AntiSpyware béta verzióját.

Az új kémprogram-elhárító modult az Outpost Firewall Pro tűzfal készülő 3.0-s verziójába integrálták. A kombinált tűzfal-antispyware megoldás a várakozások szerint a lehető legteljesebb biztonságot nyújtja a felhasználóknak az idegen betolakodókkal szemben. Az Outposthoz illesztett kiterjedt kémprogram-adatbázis már azelőtt felismeri a veszélyt, hogy az lesújtana. A kombinált megoldás révén a felhasználó többszörös védelemben részesül a kémprogramokkal szemben.

Az Outpost korábban is szilárd védelmet nyújtott ügyfeleinek az adatforgalom ellenőrzése és a gyanús kommunikáció blokkolása által. Fennállt azonban a veszély, hogy átcsúszhat egy-egy kémprogram, ha a felhasználó egy nem száz százalékig megbízható program számára is engedélyezte a hálózati adatforgalmat. Ennek azonban vége. A kémprogram-elhárító beépülő modul integrálásával az Outpost minden veszélyes programot automatikusan blokkol, így esélyt sem hagy a spyware-eknek.

Az Outpost AntiSpyware beépülő modul egyszerűen összeveti a felhasználó számítógépén vagy hálózatán található alkalmazásokat saját kémprogram-adatbázisával és automatikuson letiltja a veszélyes programok működését. A technikailag képzettebb felhasználók (például a vállalati rendszergazdák) manuálisan is módosíthatják a modul beállításait, így lehetővé téve egyes, egyébként kémprogramnak minősített programok számára a működést. Az Outpost ezenkívül külön tudásbázist is hozzáférhetővé tesz azoknak a felhasználóknak a számára, akik további információk birtokában kívánják eldönteni, mely alkalmazások futását engedélyezik a rendszerükön.

Az Outposttal integrált antispyware modul több pozitívumot nyújt a felhasználóknak. Mindenekelőtt a külön tűzfal és külön antispyware termékek kombinálásával ellentétben az Outpost esetében a két program kódja egymással teljes mértékben kompatibilis. Másrészt a kémprogram-elhárító programkódját az Agnitum saját fejlesztésű, az amerikai PC Magazine által is a világ élmezőnyébe sorolt trójai-eltávolító szoftvere, a Tauscan alapján írták meg.

Az antispyware modullal összedolgozott tűzfal olyan intelligens biztonságtechnikai megoldás, amely a kémprogramoktól és a hacker-támadásoktól is megóvja felhasználóit. Az Outpost Firewall Pro 3.0 megjelenése szeptemberre várható.

A béta tesztelési folyamatba bárki bekapcsolódhat a http://antispyware.agnitum.com oldalra ellátogatva (angol nyelvű oldal).Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd