Connect with us

technokrata

Intel, Matsushita – nagyobb kapacitású akkumulátorok

Dotkom

Intel, Matsushita – nagyobb kapacitású akkumulátorok

A két vállalat a megállapodott egy, a jelenleg kapható modelleknél tovább működő akkumulátor létrehozásában, amely fél év alatt megjelenhet.

Az Intel és a Matsushita még augusztus 24-én állapodott meg egy újfajta akkumulátor kifejlesztésében. Az együttműködés keretei között egy olyan energiaforrás létrehozására kötöttek egyezséget, mely a mai lítium-ionos technológia következő generációjának megalkotására irányul.

A Matsushita Battery fejlesztése a remények szerint végre mindenki számára elérhetővé teszi a teljes munkanap alatt használható (ezen időszak alatt újratöltést nem igénylő) noteszgépeket. A 2,9 Ah-s változat a tervek értelmében durván 30 százalékkal nagyobb kapacitású lesz, összehasonlítva a napjainkban kapható átlagakkumulátorokkal. Ha minden jól halad, nem is kell rá túl sokat várni: a két vállalat a jövő év áprilisában szeretné megjelentetni az új energiaforrást.

Mobiltelefonok és digitális fényképezőgépek számára is előnyt jelent majd a fejlesztés: a két IT-óriás ugyanis a piac ezen szegmenseiben is el szeretné terjeszteni összefogásuk leendő eredményét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd