Connect with us

technokrata

EU pályázati tanácsadás az Atigris Rt. ügyfeleinek

Dotkom

EU pályázati tanácsadás az Atigris Rt. ügyfeleinek

Az Atigris Rt. mindazon ügyfelei mentesülhetnek bizonyos kezdeti költségektől, az úgynevezett EUGA kezdeményezésnek köszönhetően.

A kis- és középvállalatok, önkormányzatok, és non-profit szervezetek számára egyaránt nagy jelentőséggel bír, hogy az Európai Unió támogatásainak révén a korábbiaknál kisebb saját ráfordítással juthatnak hozzá a termelékenységüket növelő üzleti informatikai megoldásokhoz. A tapasztalatok szerint azonban sok potenciális pályázó számára nehézséget jelent az eligazodás a rendelkezésre álló támogatások, finanszírozási lehetőségek és bonyolult pályázati specifikációk rengetegében. Ezek a valóban szokatlan kihívások, általában csak arra szakosodott tanácsadók bevonásával teljesíthetők, aminek költségei gyakran visszariasztják a vállalkozásokat. Pedig a megoldás kéznél van.

Az Atigris Rt. mindazon ügyfelei, akik a Navision integrált vállalatirányítási rendszer vagy más Microsoft alapú üzleti megoldás bevezetésére kívánnak pályázni, mentesülhetnek ezektől a kezdeti költségektől, hiszen az úgynevezett EUGA kezdeményezésnek köszönhetően csak sikeres pályázat esetén, az elnyert támogatási összeg felhasználásával kell a tanácsadói díjakat finanszírozni.

A Microsoft és partnerei által életre hívott kezdeményezés szolgáltatásaival azoknak is érdemes megismerkedni, akik önállóan is felvállalnák a pályázatok összeállítását, hiszen számos támogatásokat odaítélő testület kifejezetten előírja külső tanácsadók bevonását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd