Connect with us

technokrata

EU pályázati tanácsadás az Atigris Rt. ügyfeleinek

Dotkom

EU pályázati tanácsadás az Atigris Rt. ügyfeleinek

Az Atigris Rt. mindazon ügyfelei mentesülhetnek bizonyos kezdeti költségektől, az úgynevezett EUGA kezdeményezésnek köszönhetően.

A kis- és középvállalatok, önkormányzatok, és non-profit szervezetek számára egyaránt nagy jelentőséggel bír, hogy az Európai Unió támogatásainak révén a korábbiaknál kisebb saját ráfordítással juthatnak hozzá a termelékenységüket növelő üzleti informatikai megoldásokhoz. A tapasztalatok szerint azonban sok potenciális pályázó számára nehézséget jelent az eligazodás a rendelkezésre álló támogatások, finanszírozási lehetőségek és bonyolult pályázati specifikációk rengetegében. Ezek a valóban szokatlan kihívások, általában csak arra szakosodott tanácsadók bevonásával teljesíthetők, aminek költségei gyakran visszariasztják a vállalkozásokat. Pedig a megoldás kéznél van.

Az Atigris Rt. mindazon ügyfelei, akik a Navision integrált vállalatirányítási rendszer vagy más Microsoft alapú üzleti megoldás bevezetésére kívánnak pályázni, mentesülhetnek ezektől a kezdeti költségektől, hiszen az úgynevezett EUGA kezdeményezésnek köszönhetően csak sikeres pályázat esetén, az elnyert támogatási összeg felhasználásával kell a tanácsadói díjakat finanszírozni.

A Microsoft és partnerei által életre hívott kezdeményezés szolgáltatásaival azoknak is érdemes megismerkedni, akik önállóan is felvállalnák a pályázatok összeállítását, hiszen számos támogatásokat odaítélő testület kifejezetten előírja külső tanácsadók bevonását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle