Connect with us

technokrata

Kihirdették az IDF innovációs díjának nyerteseit

Dotkom

Kihirdették az IDF innovációs díjának nyerteseit

A Lenovo végzett az első helyen a díjazottak mezőnyében.

A Lenovo ThinkPad X41 táblagépe nyerte a San Francisco-i Intel Fejlesztői Fórum (IDF) most első ízben odaítélt ´Technology Innovation Accelerated´ innovációs fődíját.

A technológiai újító szellemet és az Intel új platformstratégiájának korai alkalmazását jutalmazó díjprogram döntőjében tizenhét termék versenyzett. Az Intel platformstratégiája a hardverek, szoftverek, szolgáltatások és támogatási megoldások integrálásával új képességeket kíván nyújtani a felhasználóknak az élet különböző területein – az otthoni és munkakörnyezetben, valamint a produktivitás, az információkezelés, a szórakozás és az egészségügyi ellátás területén.

A Lenovo három díjjal gazdagodott a programban. ThinkPad X41 Tablet modellje elnyerte a rendezvény legjobb termékének járó „Best of Show” díjat, és a „Mobil megoldások” kategóriájában is az első helyen végzett. A cég Intel Active Management technológiát alkalmazó ThinkCentre M52 rendszere a „Digitális iroda” kategóriában szerzett első helyezést.

A díjprogramba az IDF valamennyi kiállítója és szponzora nevezhette termékeit. A 30 jelentkezőből kiválasztott 17 döntőst több száz újságíró és elemző értékelte a Moscone Centerben megtartott háromnapos műszaki konferencia során.

„Az Intel platformstratégiájára épülő élvonalbeli technológiai megoldásokat népszerűsítő ´Technology Innovation Accelerated´ díjprogram azokat a cégeket és szakembereket jutalmazza, akik az ügyfelek elvárásait túlszárnyaló technológiákat hasznosítva, kreatív szemlélettel, izgalmas, új termékekkel állnak elő.” – nyilatkozta az IDF ügyvezető igazgatója, Rob Chapman.

Az Intel a program nemzetközi kiterjesztését tervezi. A március 7-e és 9-e közötti szintén San Francisco-ban megrendezendő IDF alkalmából ismét kiosztja majd „Technology Innovation Accelerated” díjait.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd