Connect with us

technokrata

SpyXposer – ingyenes eszköz a kémprogramok felismerésére

Dotkom

SpyXposer – ingyenes eszköz a kémprogramok felismerésére

Az új online kémprogram-észlelő eszköz forgalomba hozatala a Panda Software azon kampányának része, hogy felhívja a felhasználók figyelmét a kémprogramok növekvő veszélyére.

A kémprogram kétségkívül az egyik legnagyobb fenyegetés az utóbbi néhány hónapban. Ez év második negyedévében végzett vizsgálatok alkalmával az észlelt fenyegetések 50%-a kémprogram és adware volt. Ezen fenyegetések nagyon veszélyesek, a számítógép teljesítményét csökkenthetik, bizonyos típusú malware-ek pedig bizalmas információt is ellophatnak (személyes adatok, böngésző aktivitás, banki adatok) és elküldhetik azokat egy harmadik félnek.

A Panda Software azért fejlesztette ki ezt az ingyenes eszközt – amely segítségével a felhasználók könnyen és gyorsan átvizsgálhatják számítógépeiket -, hogy csökkenthessék a károkat úgy, hogy időben felismerik a kártékony programokat. Az eszköz célja, hogy minimalizálja ezen típusú malware-ek hatását a felhasználók számítógépeire, melyek veszteséget okoznak vállalatok millióinak szerte a világon. A Panda Software nagy tapasztalattal rendelkezik a kémprogramok elhárításában, termékeiben pedig a maximális hatékonyság is szempont. A Panda Software nemrégiben csatlakozott az Anti-kémprogram Szervezethez (ASC), melynek célja a veszélyes malware-ek leküzdése.

A szolgáltat igénybevételéhez csak Internet-kapcsolat szükséges, és a felhasználó egy egyszerű kattintással elvégezheti a vizsgálatot, valahányszor csak szeretné. Észleli a kémprogramokat, tehát a felhasználók használhatják “második szakvéleményként” a biztonsági megoldásukhoz. A Panda SpyXposer legalább naponta egyszer frissíti adatbázisát.

“Az Panda ActiveScan-nek és a SpyXposer-nek köszönhetően, melyek minden típusú malware-t észlelnek, a felhasználók egy második megoldást is kapnak. Mindemellett, mindig javasolt gondoskodni egy állandó malware védelemről, mely a számítógépre van telepítve.” – mondta Luis Corrons, a Panda VírusLabor igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd