Connect with us

technokrata

Siemens: a Juniper E-sorozatú berendezései a T-COM-nál

Dotkom

Siemens: a Juniper E-sorozatú berendezései a T-COM-nál

A Siemens és a Juniper modernizálják a T-Com szélessávú elérési hálózatát.

A két partner, a Siemens Communications és a Juniper Networks elvégezte a T-COM – a DT vezetékes ágazata – hálózatának modernizálását és ezzel a jövőbeli követelményekre való felkészítését. A projekt középpontjában a T-COM hálózatban meglévő Juniper Networks E-sorozatú szélessávú szerviz-útválasztók (routerek) upgrade-je állt. Az átalakítást a Siemens COM a T-COM-mal és a Juniper Networks-szel – a Siemens AG globális partnerével az IP hálózatok és routerek terén – szoros együttműködésben valósította meg – a projekt az első volt ebben a műfajban és nagyságrendben.

Ahhoz, hogy az „átalakítás alatt a hálózat zavartalanul működhessék” és a munkálatok zökkenőmentesen és határidőre befejeződhessenek, rövid átfutású logisztikai és technikai átalakítási folyamatot kellett kialakítani. A modernizált routerek az eddig használtakhoz képest nagyobb számítási teljesítménnyel és tároló-kapacitással rendelkeznek, így alkalmasak a T-COM által tervezett innovatív szolgáltatásokra, illetve a nagyobb átviteli rátának köszönhetőn több felhasználót lehet egy routerre kötni, ami üzemi költséget takarít meg.

A Juniper E-sorozatú berendezései (ERX) a T-COM IP-hálózatában BRAS-ként (Broadband Remote Access Server) és koncentrátorként (access concentrator) működnek, valamint támogatják az úgynevezett AAA-szolgáltatásokat (Authentication, Authorization, Accounting) is, ami lényeges az ellenőrzött elérés érdekében. Az ERX választók nagy (“wire-speed” azaz késleltetés nélküli) működési sebessége video-streaminget is lehetővé tesz, ugyanis a berendezés hardver alapon működik szoftver megoldás helyett.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle