Connect with us

technokrata

Siemens: a Juniper E-sorozatú berendezései a T-COM-nál

Dotkom

Siemens: a Juniper E-sorozatú berendezései a T-COM-nál

A Siemens és a Juniper modernizálják a T-Com szélessávú elérési hálózatát.

A két partner, a Siemens Communications és a Juniper Networks elvégezte a T-COM – a DT vezetékes ágazata – hálózatának modernizálását és ezzel a jövőbeli követelményekre való felkészítését. A projekt középpontjában a T-COM hálózatban meglévő Juniper Networks E-sorozatú szélessávú szerviz-útválasztók (routerek) upgrade-je állt. Az átalakítást a Siemens COM a T-COM-mal és a Juniper Networks-szel – a Siemens AG globális partnerével az IP hálózatok és routerek terén – szoros együttműködésben valósította meg – a projekt az első volt ebben a műfajban és nagyságrendben.

Ahhoz, hogy az „átalakítás alatt a hálózat zavartalanul működhessék” és a munkálatok zökkenőmentesen és határidőre befejeződhessenek, rövid átfutású logisztikai és technikai átalakítási folyamatot kellett kialakítani. A modernizált routerek az eddig használtakhoz képest nagyobb számítási teljesítménnyel és tároló-kapacitással rendelkeznek, így alkalmasak a T-COM által tervezett innovatív szolgáltatásokra, illetve a nagyobb átviteli rátának köszönhetőn több felhasználót lehet egy routerre kötni, ami üzemi költséget takarít meg.

A Juniper E-sorozatú berendezései (ERX) a T-COM IP-hálózatában BRAS-ként (Broadband Remote Access Server) és koncentrátorként (access concentrator) működnek, valamint támogatják az úgynevezett AAA-szolgáltatásokat (Authentication, Authorization, Accounting) is, ami lényeges az ellenőrzött elérés érdekében. Az ERX választók nagy (“wire-speed” azaz késleltetés nélküli) működési sebessége video-streaminget is lehetővé tesz, ugyanis a berendezés hardver alapon működik szoftver megoldás helyett.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd