Connect with us

technokrata

A BEA Systems felvásárolja a Plumtree Software-t

Dotkom

A BEA Systems felvásárolja a Plumtree Software-t

A BEA Systems bejelentette, hogy 200 millió dollárért megvásárolja a Plumtree Software Inc.-t – adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

A Plumtree Software eszközeivel olyan vállalati portálmegoldások alakíthatóak ki, melyek támogatják a csoportmunkát, valamint a megosztott informatikai rendszerek és üzleti folyamatok összekapcsolását. A Plumtree portálja az iparágban egyedülálló cross-platform eszköz, így a két cég szoftvereit összekapcsolva olyan infrastuktúra jön létre, mellyel az ügyfelek kollaborációs és tranzakciós portál megoldásokat hozhatnak létre összetett platformokon és alkalmazásszereken.

„A portálok egyre nagyobb szerepet játszanak a vállalati integrációkban.” – mondta a bejelentés kapcsán Alfred Chuang, a BEA Systems elnöke. „A BEA ezentúl portál, alkalmazás és szolgáltatás infrastruktúráját a Plumtree Software portál és kollaborációs szoftvereivel kiegészítve kínálja. A BEA eszközei így támogatják majd a nyílt, sztenderd-alapú J2EE, .Net és szolgáltatás-orientált (SOA) platformú megoldások kialakítását egyaránt.” – tette hozzá.

A felvásárlás lezárása után a Plumtree a BEA új, önálló termékrészlegeként működik majd tovább.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák