Connect with us

technokrata

Mivel gazdagodik a Symantec a Sygate révén?

Dotkom

Mivel gazdagodik a Symantec a Sygate révén?

A Symantec megállapodást kötött a Sygate Technologies felvásárlásáról – a vállalat jelenléte a végpontokon kiegészül a Sygate által kifejlesztett technikával és így a nagyvállalatok védelmi, megfelelőségi és helyreállítási igényeinek megfelelő, egységes megoldás jön létre.

A végpontok megfelelőségét biztosító megoldások annak szavatolásával segítik elő a szervezetek védelmét, hogy a hálózatra kapcsolódó összes eszköz – asztali és hordozható gép, szerver és mobil eszköz – a kellő védelmi megoldásokat futtatja, helyesen van konfigurálva és a naprakész hibajavítások is telepítve vannak rajta. A Symantec ezzel a vállalkozásokat a vállalati szabályok betartatásában, valamint – a hálózatvédelem felügyeletének megvalósítása, a költségek csökkentése és a szervezet minden részének védelmi szempontból megfelelő működése érdekében – a védelmi eljárások automatizálásában segíti.

A vállalati ügyfelek több mint öt éve fordulnak a Sygate-hez a végpontok felderítésének és a védelmi szabályoknak való megfelelésük, a hálózati hozzáférés szabályozásának, valamint a meg nem felelő rendszerek helyrehozásának automatizálása, illetve a megfelelés folyamatos felügyelete céljából. A Sygate Universal Network Access Control (általános hálózathozzáférési vezérlő) rendszerrel a vállalatok a hálózat-hozzáférés vezérlésének védelmét bármilyen fajta (VPN, vezeték nélküli, vezetékes kapcsolós, DHCP és otthoni) hálózati hozzáférésre, illetve bármilyen végpontra (asztali és hordozható gépekre, szerverekre, vendégrendszerekre és beágyazott eszközökre) kiterjeszthetik, valamint előírhatják, hogy mennyire kell védettnek lennie egy végpontnak, mielőtt az hozzáférhet az adott hálózati erőforráshoz (a vállalati hálózaton kívülre vitt mobil eszközök esetén is).

Az üzlet realizálódását követően a Symantec AntiVirus-t és a Symantec Client Security-t használó ügyfelek a Sygate Network Access Control (SNAC – hálózati hozzáférést vezérlő) ügynökprogramjának licencelésével és rendszerbe állításával – meglevő védelmük mellett – biztosíthatják a végpontok megfelelését is. A Symantec helyreállító funkcióit (LiveUpdate és LiveState Patch Manager), valamint adatrendelkezésre állást biztosító megoldásait egy jóval nagyobb teljesítményű, végponti megfelelést biztosító megoldásba fogja beépíteni.

A vállalati hálózatoknak és az alkalmazások adatainak a vezérlés nélküli eszközökről (például az üzletközpontok internetes termináljairól) történő hozzáférés okozta veszélyek elleni megvédése szintén kivételes feladatot jelent a vállalatoknak. A Sygate On-Demand Agent (SODA) kisméretű ügynökprogramot SSL-en és portálkapcsolaton keresztül lehet letölteni. Ez az ügynökprogram gondoskodik arról, hogy a nem a cég tulajdonát képező, illetve nem a cég felügyelete alá tartozó végpontok a cég védelmi szabályainak megfeleljenek és az átvitt adat maga is biztonságos legyen.

A hálózati hozzáférés szabályozása és a kulcsfontosságú, igény szerinti védelmi technika mellett a Sygate díjnyertes végpontvédelmet is nyújt. A nemrégiben bejelentett Sygate Enterprise Solution (SEP) 5.0 egyetlen ügynökprogramban, egyszerűsített vezérléssel biztosítja a széleskörű védelmet és szabályozást. A Symantec meglevő végpontvédelmi termékeivel kívánja alkalmazni és integrálni ezt a technikát. Amíg ez az integrálás meg nem történik, az SEP 5.0 a Symantec többi végpontvédelmi megoldása mellett szerepel a kínálatban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd