Connect with us

technokrata

Hivatalos Microsoft OEM disztribútor lett a CHS Hungary

Dotkom

Hivatalos Microsoft OEM disztribútor lett a CHS Hungary

A CHS Hungary csatlakozásával immár négytagúra bővült a Microsoft Magyarország disztribútori hálózata.

A Microsoft Magyarország és a CHS Hungary Kft. bejelentették, hogy a CHS Hungary hivatalos Microsoft OEM disztribútorrá vált. A piac egyik legnagyobb hazai forgalmazójának csatlakozásával, a Microsoft disztribútori hálózata immár négy cégből áll.

A Microsoft OEM disztribútori program lényege, hogy a Microsoft a hardvergyártókon és forgalmazókon keresztül meghatározott hardver eszközökkel együtt, a számítógépre előtelepítve forgalmazza termékeit. A hivatalos Microsoft OEM disztribútor címmel rendelkező forgalmazók jogosultak az OEM szoftverek és hardverek forgalmazására.

Az 1996-ban alapított CHS Hungary Kft. igen hamar, indulásától számított alig két éven belül, a hazai informatikai piac egyik vezető disztribútorává vált, és ezen pozícióját az azóta eltelt közel egy évtized alatt sikeresen ápolta és megőrizte. Ennek hátterében a vállalati politika három alap pillére áll: a szállítók és viszonteladók felé való elkötelezettség, a céltudatosság és a stabilitás. A CHS kiemelkedő disztribúciós termékpalettával, és raktárkészlettel rendelkezik, a vállalat sikerhez emellett hozzájárul a munkatársak magas fokú szakképzettsége is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd