Connect with us

technokrata

Cisco-Intel együttműködés

Dotkom

Cisco-Intel együttműködés

A Cisco és az Intel együttműködnek a vállalatoknak szánt vezeték nélküli és biztonsági megoldások fejlesztésében.

Az Intel és a Cisco Systems kibővítik eddigi szakmai szövetségüket. A partnerkapcsolat kiterjesztésével elérhető új képességek révén a vállalati ügyfelek megbízhatóbbá tehetik vezeték nélküli LAN-hálózataik működését, színvonalasabb szolgáltatásokat vehetnek igénybe, a számítógépeket és a hálózatot pedig összetett védőfalként használhatják fel a biztonsági fenyegetések elhárítására.

A partnerek a közös fejlesztésű jellemzőket külön üzleti megoldáscsomagként (Business Class Wireless Suite) kínálják a Cisco egységes vezeték nélküli architektúráját (Unified Wireless Architecture) és az Intel Centrino mobil technológiát használó ügyfelek részére. A csomag tartalma:
– Technológia az optimális hozzáférési pont (AP) kiválasztásához, amelynek segítségével az Intel Centrino mobil technológiát alkalmazó kliensek azonosítani tudják az üzleti célú WLAN-on belül a leggyorsabb, legmegbízhatóbb és leghatékonyabb roamingot biztosító hozzáférési pontot.
– Voice over IP (VoIP) szolgáltatásminőség-javító technológia, amely növeli a hangtisztaságot és megbízható beszédcélú kommunikációt biztosít a laptopoknál.

A megoldáscsomag fejlett képességei megbízhatóbbá teszik a vezeték nélküli LAN-hálózatok működését, és javítják a roaming illetve az üzleti alkalmazásfuttatás (pl. VoIP) minőségét a vállalati környezetben. Az új megoldások az Intel és Cisco eddigi együttműködésére épülnek, amelynek középpontjában eddig a vezeték nélküli LAN klienseinek együttműködését támogató Cisco Compatible Extensions (CCX) program állt.

A Cisco és az Intel közös üzleti megoldáscsomagját (Business Class Wireless Suite) 2006 első negyedévétől lehet megvásárolni a két partnercégtől.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle