Connect with us

technokrata

Cisco-Intel együttműködés

Dotkom

Cisco-Intel együttműködés

A Cisco és az Intel együttműködnek a vállalatoknak szánt vezeték nélküli és biztonsági megoldások fejlesztésében.

Az Intel és a Cisco Systems kibővítik eddigi szakmai szövetségüket. A partnerkapcsolat kiterjesztésével elérhető új képességek révén a vállalati ügyfelek megbízhatóbbá tehetik vezeték nélküli LAN-hálózataik működését, színvonalasabb szolgáltatásokat vehetnek igénybe, a számítógépeket és a hálózatot pedig összetett védőfalként használhatják fel a biztonsági fenyegetések elhárítására.

A partnerek a közös fejlesztésű jellemzőket külön üzleti megoldáscsomagként (Business Class Wireless Suite) kínálják a Cisco egységes vezeték nélküli architektúráját (Unified Wireless Architecture) és az Intel Centrino mobil technológiát használó ügyfelek részére. A csomag tartalma:
– Technológia az optimális hozzáférési pont (AP) kiválasztásához, amelynek segítségével az Intel Centrino mobil technológiát alkalmazó kliensek azonosítani tudják az üzleti célú WLAN-on belül a leggyorsabb, legmegbízhatóbb és leghatékonyabb roamingot biztosító hozzáférési pontot.
– Voice over IP (VoIP) szolgáltatásminőség-javító technológia, amely növeli a hangtisztaságot és megbízható beszédcélú kommunikációt biztosít a laptopoknál.

A megoldáscsomag fejlett képességei megbízhatóbbá teszik a vezeték nélküli LAN-hálózatok működését, és javítják a roaming illetve az üzleti alkalmazásfuttatás (pl. VoIP) minőségét a vállalati környezetben. Az új megoldások az Intel és Cisco eddigi együttműködésére épülnek, amelynek középpontjában eddig a vezeték nélküli LAN klienseinek együttműködését támogató Cisco Compatible Extensions (CCX) program állt.

A Cisco és az Intel közös üzleti megoldáscsomagját (Business Class Wireless Suite) 2006 első negyedévétől lehet megvásárolni a két partnercégtől.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd