Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cisco-Intel együttműködés

Dotkom

Cisco-Intel együttműködés

A Cisco és az Intel együttműködnek a vállalatoknak szánt vezeték nélküli és biztonsági megoldások fejlesztésében.

Az Intel és a Cisco Systems kibővítik eddigi szakmai szövetségüket. A partnerkapcsolat kiterjesztésével elérhető új képességek révén a vállalati ügyfelek megbízhatóbbá tehetik vezeték nélküli LAN-hálózataik működését, színvonalasabb szolgáltatásokat vehetnek igénybe, a számítógépeket és a hálózatot pedig összetett védőfalként használhatják fel a biztonsági fenyegetések elhárítására.

A partnerek a közös fejlesztésű jellemzőket külön üzleti megoldáscsomagként (Business Class Wireless Suite) kínálják a Cisco egységes vezeték nélküli architektúráját (Unified Wireless Architecture) és az Intel Centrino mobil technológiát használó ügyfelek részére. A csomag tartalma:
– Technológia az optimális hozzáférési pont (AP) kiválasztásához, amelynek segítségével az Intel Centrino mobil technológiát alkalmazó kliensek azonosítani tudják az üzleti célú WLAN-on belül a leggyorsabb, legmegbízhatóbb és leghatékonyabb roamingot biztosító hozzáférési pontot.
– Voice over IP (VoIP) szolgáltatásminőség-javító technológia, amely növeli a hangtisztaságot és megbízható beszédcélú kommunikációt biztosít a laptopoknál.

A megoldáscsomag fejlett képességei megbízhatóbbá teszik a vezeték nélküli LAN-hálózatok működését, és javítják a roaming illetve az üzleti alkalmazásfuttatás (pl. VoIP) minőségét a vállalati környezetben. Az új megoldások az Intel és Cisco eddigi együttműködésére épülnek, amelynek középpontjában eddig a vezeték nélküli LAN klienseinek együttműködését támogató Cisco Compatible Extensions (CCX) program állt.

A Cisco és az Intel közös üzleti megoldáscsomagját (Business Class Wireless Suite) 2006 első negyedévétől lehet megvásárolni a két partnercégtől.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés