Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Symantec felvásárolja a Sygate Technologies-t

Dotkom

A Symantec felvásárolja a Sygate Technologies-t

A végpontok megfelelő védettségét biztosító, élenjáró technika révén bővül a Symantec vezető szerepe.

A Symantec Corporation bejelentette, hogy megállapodást kötött a végpontok megfelelő védettségét biztosító megoldások vezető cége, a Sygate Technologies felvásárlásáról. A Symantec jelenléte a végpontokon kiegészül a Sygate által kifejlesztett technikával és így a nagyvállalatok védelmi, megfelelőségi és helyreállítási igényeinek megfelelő, egységes megoldás jön létre. A felvásárlási folyamat várhatóan röviddel a szokásos hatósági engedélyek megszerzése után zárul le.

„A vállalati hálózatok ´végpontjainak´ biztonságossá tétele olyan feladat, amely minden vállalatot érint.” – mondta Chris Christiansen, az IDC védelmi termékek és szolgáltatások területének alelnöke. „A cégek olyan integrált megoldásokat keresnek, amelyek egyaránt védik a hálózatot és ugyanakkor azt is biztosítják, hogy a végpontok megfeleljenek a védelmi szabályoknak. Ezzel a felvásárlással az ügyfelek teljes végpontmegfelelőséget biztosító megoldáshoz juthatnak, valamint egyszerűsödhet rendszerük és csökkenhetnek a költségeik.”

„Létfontosságú, hogy legyen egy olyan, a végpontok megfelelését biztosító megoldás, amellyel a cégek a meglevő informatikai infrastruktúrájuk kihasználásával vezérelhetik a hálózathoz csatlakozó számtalan eszközt.” – mondta Enrique Salem, a Symantec védelmi termékek és megoldások területéért felelős alelnöke. „A végpontok megfelelésének területén vezető szerepet betöltő, elismert cég, a Sygate kínálja az első, a mobil eszközöktől a szervereken át a vezérlés nélküli eszközökig terjedően az egész vállalati hálózat védelmére tervezett, hálózati hozzáférést vezérlő általános rendszert. Az ipari szabványokra épülő technika biztosítja, hogy ennek a megoldásnak a rendszerbe állításához a cégeknek nem kell az infrastruktúra költséges megváltoztatására költeniük a pénzüket.”

Az üzlet realizálódását követően a Symantec AntiVirus-t és a Symantec Client Security-t használó ügyfelek a Sygate Network Access Control (SNAC – hálózati hozzáférést vezérlő) ügynökprogramjának licencelésével és rendszerbe állításával – meglevő védelmük mellett – biztosíthatják a végpontok megfelelését is. A Symantec helyreállító funkcióit (LiveUpdate és LiveState Patch Manager), valamint adatrendelkezésre állást biztosító megoldásait egy jóval nagyobb teljesítményű, végponti megfelelést biztosító megoldásba fogja beépíteni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés