Connect with us

technokrata

A Symantec felvásárolja a Sygate Technologies-t

Dotkom

A Symantec felvásárolja a Sygate Technologies-t

A végpontok megfelelő védettségét biztosító, élenjáró technika révén bővül a Symantec vezető szerepe.

A Symantec Corporation bejelentette, hogy megállapodást kötött a végpontok megfelelő védettségét biztosító megoldások vezető cége, a Sygate Technologies felvásárlásáról. A Symantec jelenléte a végpontokon kiegészül a Sygate által kifejlesztett technikával és így a nagyvállalatok védelmi, megfelelőségi és helyreállítási igényeinek megfelelő, egységes megoldás jön létre. A felvásárlási folyamat várhatóan röviddel a szokásos hatósági engedélyek megszerzése után zárul le.

„A vállalati hálózatok ´végpontjainak´ biztonságossá tétele olyan feladat, amely minden vállalatot érint.” – mondta Chris Christiansen, az IDC védelmi termékek és szolgáltatások területének alelnöke. „A cégek olyan integrált megoldásokat keresnek, amelyek egyaránt védik a hálózatot és ugyanakkor azt is biztosítják, hogy a végpontok megfeleljenek a védelmi szabályoknak. Ezzel a felvásárlással az ügyfelek teljes végpontmegfelelőséget biztosító megoldáshoz juthatnak, valamint egyszerűsödhet rendszerük és csökkenhetnek a költségeik.”

„Létfontosságú, hogy legyen egy olyan, a végpontok megfelelését biztosító megoldás, amellyel a cégek a meglevő informatikai infrastruktúrájuk kihasználásával vezérelhetik a hálózathoz csatlakozó számtalan eszközt.” – mondta Enrique Salem, a Symantec védelmi termékek és megoldások területéért felelős alelnöke. „A végpontok megfelelésének területén vezető szerepet betöltő, elismert cég, a Sygate kínálja az első, a mobil eszközöktől a szervereken át a vezérlés nélküli eszközökig terjedően az egész vállalati hálózat védelmére tervezett, hálózati hozzáférést vezérlő általános rendszert. Az ipari szabványokra épülő technika biztosítja, hogy ennek a megoldásnak a rendszerbe állításához a cégeknek nem kell az infrastruktúra költséges megváltoztatására költeniük a pénzüket.”

Az üzlet realizálódását követően a Symantec AntiVirus-t és a Symantec Client Security-t használó ügyfelek a Sygate Network Access Control (SNAC – hálózati hozzáférést vezérlő) ügynökprogramjának licencelésével és rendszerbe állításával – meglevő védelmük mellett – biztosíthatják a végpontok megfelelését is. A Symantec helyreállító funkcióit (LiveUpdate és LiveState Patch Manager), valamint adatrendelkezésre állást biztosító megoldásait egy jóval nagyobb teljesítményű, végponti megfelelést biztosító megoldásba fogja beépíteni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle