Connect with us

technokrata

A Symantec felvásárolja a Sygate Technologies-t

Dotkom

A Symantec felvásárolja a Sygate Technologies-t

A végpontok megfelelő védettségét biztosító, élenjáró technika révén bővül a Symantec vezető szerepe.

A Symantec Corporation bejelentette, hogy megállapodást kötött a végpontok megfelelő védettségét biztosító megoldások vezető cége, a Sygate Technologies felvásárlásáról. A Symantec jelenléte a végpontokon kiegészül a Sygate által kifejlesztett technikával és így a nagyvállalatok védelmi, megfelelőségi és helyreállítási igényeinek megfelelő, egységes megoldás jön létre. A felvásárlási folyamat várhatóan röviddel a szokásos hatósági engedélyek megszerzése után zárul le.

„A vállalati hálózatok ´végpontjainak´ biztonságossá tétele olyan feladat, amely minden vállalatot érint.” – mondta Chris Christiansen, az IDC védelmi termékek és szolgáltatások területének alelnöke. „A cégek olyan integrált megoldásokat keresnek, amelyek egyaránt védik a hálózatot és ugyanakkor azt is biztosítják, hogy a végpontok megfeleljenek a védelmi szabályoknak. Ezzel a felvásárlással az ügyfelek teljes végpontmegfelelőséget biztosító megoldáshoz juthatnak, valamint egyszerűsödhet rendszerük és csökkenhetnek a költségeik.”

„Létfontosságú, hogy legyen egy olyan, a végpontok megfelelését biztosító megoldás, amellyel a cégek a meglevő informatikai infrastruktúrájuk kihasználásával vezérelhetik a hálózathoz csatlakozó számtalan eszközt.” – mondta Enrique Salem, a Symantec védelmi termékek és megoldások területéért felelős alelnöke. „A végpontok megfelelésének területén vezető szerepet betöltő, elismert cég, a Sygate kínálja az első, a mobil eszközöktől a szervereken át a vezérlés nélküli eszközökig terjedően az egész vállalati hálózat védelmére tervezett, hálózati hozzáférést vezérlő általános rendszert. Az ipari szabványokra épülő technika biztosítja, hogy ennek a megoldásnak a rendszerbe állításához a cégeknek nem kell az infrastruktúra költséges megváltoztatására költeniük a pénzüket.”

Az üzlet realizálódását követően a Symantec AntiVirus-t és a Symantec Client Security-t használó ügyfelek a Sygate Network Access Control (SNAC – hálózati hozzáférést vezérlő) ügynökprogramjának licencelésével és rendszerbe állításával – meglevő védelmük mellett – biztosíthatják a végpontok megfelelését is. A Symantec helyreállító funkcióit (LiveUpdate és LiveState Patch Manager), valamint adatrendelkezésre állást biztosító megoldásait egy jóval nagyobb teljesítményű, végponti megfelelést biztosító megoldásba fogja beépíteni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd