Connect with us

technokrata

Synergon: e-learning oktatási csomag a Pannon GSM-nek

Dotkom

Synergon: e-learning oktatási csomag a Pannon GSM-nek

A Synergon Informatika Rt .és alvállalkozója, a Median WebDesign Kft. E-learning oktatási csomagot fejlesztett a Pannon GSM-nek. A rendszert várhatóan bevezetik a teljes Telenor csoporton belül.

A 2004 végén kiírt meghívásos pályázaton a Synergon Informatika Rt. nyerte el a Pannon GSM megbízását e-learning oktatási csomag fejlesztésére. A most átadott rendszer az Microsoft Office 2003 programcsomag alkalmazásait mutatja be részletesen úgy, hogy az oktató anyag segítségével a felhasználók könnyen elsajátítják a programok használatát. Az alkalmazás kezdő, haladó és középhaladó felhasználók számára teszi lehetővé a szoftverek használatának elsajátítását különböző szimulációkkal, interaktív módon.

Az e-learning – mint a vállalat informatikai infrastruktúrájára és humánerőforrás-fejlesztési igényeire szabott oktatási módszer – rendkívül költséghatékony, felhasználóbarát, hisz a tanulás módszere, intenzitása és időzítése az adott személyre, illetve szervezetre szabható. A tananyagok eljuttatása a célcsoporthoz a belső informatikai hálózatok és az Internet hozzáférés segítségével gyorsan és egyszerűen megoldható.

A Synergon Informatika Rt. jelentős tapasztalatokkal bír e-learning rendszerek és oktatási anyagok fejlesztésében. Az elsajátítandó tananyag minden esetben interaktív módon, pedagógiai módszertan alapján, felhasználóbarát szemlélettel készül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd