Connect with us

technokrata

Synergon: e-learning oktatási csomag a Pannon GSM-nek

Dotkom

Synergon: e-learning oktatási csomag a Pannon GSM-nek

A Synergon Informatika Rt .és alvállalkozója, a Median WebDesign Kft. E-learning oktatási csomagot fejlesztett a Pannon GSM-nek. A rendszert várhatóan bevezetik a teljes Telenor csoporton belül.

A 2004 végén kiírt meghívásos pályázaton a Synergon Informatika Rt. nyerte el a Pannon GSM megbízását e-learning oktatási csomag fejlesztésére. A most átadott rendszer az Microsoft Office 2003 programcsomag alkalmazásait mutatja be részletesen úgy, hogy az oktató anyag segítségével a felhasználók könnyen elsajátítják a programok használatát. Az alkalmazás kezdő, haladó és középhaladó felhasználók számára teszi lehetővé a szoftverek használatának elsajátítását különböző szimulációkkal, interaktív módon.

Az e-learning – mint a vállalat informatikai infrastruktúrájára és humánerőforrás-fejlesztési igényeire szabott oktatási módszer – rendkívül költséghatékony, felhasználóbarát, hisz a tanulás módszere, intenzitása és időzítése az adott személyre, illetve szervezetre szabható. A tananyagok eljuttatása a célcsoporthoz a belső informatikai hálózatok és az Internet hozzáférés segítségével gyorsan és egyszerűen megoldható.

A Synergon Informatika Rt. jelentős tapasztalatokkal bír e-learning rendszerek és oktatási anyagok fejlesztésében. Az elsajátítandó tananyag minden esetben interaktív módon, pedagógiai módszertan alapján, felhasználóbarát szemlélettel készül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle