Connect with us

technokrata

PLC programozó tanfolyam

Dotkom

PLC programozó tanfolyam

Az OPTOVED Mérnöki Kft a PLC programozó képesítés megalkotója. Augusztus végén Hajdúnánáson, szeptemberben Budapesten és Székesfehérváron indítanak tanfolyamot, lehet jelentkezni.

A PLC programozó államilag elismert középfokú szakképesítés. OKJ száma: 34-4641-01. Tantervi és vizsgakövetelményeit az OPTOVED Mérnöki Kft. dolgozta ki. A tanfolyamon a tanulók a jelenleg leggyakoribb és az ezután megjelenő PLC-k kezeléséhez szükséges alapokat kapják meg. Oktatott típusok: Moeller Easy, Omron CPM, Siemens S7-200, Telemecanique TSXNano. Cégekhez kihelyezett konzultáción egy további választott típus is lehetséges.

A tanfolyam elsősorban az automatizálás, a felügyelet és a karbantartás területén dolgozó szakmunkás, technikusi, és mérnöki végzettségű gyakorlati szakemberek részére nyújt azonnal alkalmazható tudást – a távoktatás módszerével. Az önálló tanulással együtt a 10 alkalommal megtartott konzultáció elegendő az ismeretek elsajátításához, a sikeres vizsgához. Az oktatási módszerek gyakorlatiasak. A konzultációkon a mindennapokban felmerülő PLC programozási feladatokat oldanak meg a hallgatók, melyek oktató készülékeinken kipróbálhatók.

A tanfolyamra már lehet jelentkezni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle