Connect with us

technokrata

LG-Nortel vegyes vállalat a telekommunikációs és hálózati megoldások területén

Dotkom

LG-Nortel vegyes vállalat a telekommunikációs és hálózati megoldások területén

Az LG Electronics és a Nortel létrehozta vegyes vállalatát, amely telekommunikációs és a hálózati megoldásokat kínál majd a vezetékes és vezeték nélküli, az optikai és a vállalati szférában Dél-Koreában és világszerte.

A megállapodást Szöulban írta alá az LG Electronics és a Nortel ügyvezető igazgatója S.S. Kim és Bill Owens. Az LG-Nortel névre keresztelt vegyes vállalat összeköti az LG Electronics telekommunikációs infrastruktúra szolgáltatását, valamint a Nortel disztribúciós és szolgáltató üzletágát Dél-Koreában.

Az LG-Nortel vegyes vállalat támogatja majd a két cég folyamatban lévő fejlesztéseit az élvonalbeli vezetékes és vezeték nélküli, optikai, valamint vállalati kommunikációs és hálózati megoldások területén a globális üzleti siker érdekében. Kiaknázva Dél-Korea technológiai vezető szerepét a két cég elkötelezetten törekszik arra, hogy első osztályú erőforrásait és a szaktudását kihasználja, valamint a kulcsfontosságú piacok vezető szereplőivel egyesítse erőit.

„A mai nap egy újabb mérföldkő a Nortel számára, hiszen cégünk egy első osztályú technológiai vezetővel együttműködésben erősíti meg ázsiai jelenlétét. Dél-Korea világvezető a technológiai újítások területén és cégünk együttműködése az LG-vel kedvezőbb pozíciót teremt a Nortel számára a dinamikusan növekvő ázsiai piacon. Ezáltal meggyorsítja a kutatást és fejlesztést, amely világszerte vásárlóink javára válik majd. A Nortel tisztán nyerésre játszik.” – mondta Owen.

„Az LG Electronics kiváló fejlesztései és a Nortel globális jelenléte a telekommunikációs hálózati piac első osztályú szereplőjévé teszi majd a vegyes vállalatot. A két cég együttműködése megteremti a lehetőséget a következő generációs infrastruktúra kiépítésére és az időben történő piaci megjelenésre.” – mondta Mr. Kim.

A Nortel 50% plusz egy részvénnyel részesedik majd a vegyes vállalatból, amiért cserébe 145 millió dollárral és a cég dél-koreai disztribúciós és szolgáltató üzletágának fejlesztésével járul hozzá a vegyes vállalat sikereihez. Ezen kívül az LG Electronics két éven keresztül részesedik a vegyes vállalat által elért üzleti sikerekből.

A két cég közös egyetértésben a vegyes vállalat élére J.R. Lee-t tervezi kinevezni az LG-től. Az ügyvezető igazgatói pozíció várományosa a Norteles Paul House. Az LG hálózatfejlesztési üzletága, valamint a Nortel dél-koreai tevékenységei 2004-ben összesen 530 millió dollár bevételt eredményeztek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd