Connect with us

technokrata

Az Atigris nyerte a Magyar Posta ECDL tenderét

Dotkom

Az Atigris nyerte a Magyar Posta ECDL tenderét

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság által bevizsgált és minősített ECDL tananyagok már bizonyították alkalmasságukat.

Az e-learning piac alapos felmérését követően az Atigris Informatika Rt. multimédiás tananyagait választotta a Magyar Posta, dolgozói informatikai képzéséhez. A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság által bevizsgált és minősített ECDL tananyagok már számos nagyvállalat és közigazgatási intézmény képzési rendszerében bizonyították alkalmasságukat az ECDL vizsgákra való felkészülésben. A Microsoft irodai operációs rendszerek és irodai alkalmazások lehetőségeinek kihasználását segítő oktatási tartalmak az állami szféra számára a központosított közbeszerzés rendszerében is beszerezhetők, míg a közoktatási intézmények vásárlásait az Atigris Rt. különleges kedvezményekkel segíti.

A Magyar Posta gondot fordít arra, hogy a számítógéppel dolgozó több mint 10.000 alkalmazottja megfelelő képzésben részesüljön. A vállalat mind a tanfolyami részvétel és a vizsga, mind a bizonyítványszerzés lehetőségét szeretné megteremteni munkatársainak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd