Connect with us

technokrata

Az Atigris nyerte a Magyar Posta ECDL tenderét

Dotkom

Az Atigris nyerte a Magyar Posta ECDL tenderét

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság által bevizsgált és minősített ECDL tananyagok már bizonyították alkalmasságukat.

Az e-learning piac alapos felmérését követően az Atigris Informatika Rt. multimédiás tananyagait választotta a Magyar Posta, dolgozói informatikai képzéséhez. A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság által bevizsgált és minősített ECDL tananyagok már számos nagyvállalat és közigazgatási intézmény képzési rendszerében bizonyították alkalmasságukat az ECDL vizsgákra való felkészülésben. A Microsoft irodai operációs rendszerek és irodai alkalmazások lehetőségeinek kihasználását segítő oktatási tartalmak az állami szféra számára a központosított közbeszerzés rendszerében is beszerezhetők, míg a közoktatási intézmények vásárlásait az Atigris Rt. különleges kedvezményekkel segíti.

A Magyar Posta gondot fordít arra, hogy a számítógéppel dolgozó több mint 10.000 alkalmazottja megfelelő képzésben részesüljön. A vállalat mind a tanfolyami részvétel és a vizsga, mind a bizonyítványszerzés lehetőségét szeretné megteremteni munkatársainak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek