Connect with us

technokrata

Átadta 7 milliomodik IP-telefonvonalát az Avaya

Dotkom

Átadta 7 milliomodik IP-telefonvonalát az Avaya

A piac még csak most indul be!

Indiában szállította le 7 milliomodik IP-telefonvonalát a világ piacvezető IP-telefónia szállítója, az Avaya Inc. A szegmens növekedése várhatóan meghaladja majd a hetven százalékot, és 2007-re megnégyszereződik majd az IP-telefonok száma, a további kilátások pedig még meredekebb emelkedést jósolnak.

Az Avaya Inc. bejelentette, hogy az IP-telefonrendszerek szállítása terén átlépte a hétmilliós mennyiséget. A hétmilliomodik vonalat India egyik vezető magánbankja, az ING Vysya Bank kapta. Az ING Vysya az IP-re alkalmassá tett Avaya Contact Center Express nevű megoldásra támaszkodik új ügyfélszolgálatának kialakításakor, mely az ügyfelek részére szerte Indiában napi 24 órás, a hét minden napján elérhető telefonos banki szolgáltatásokat biztosít, lehetővé téve így a bank számára még több ügyfél kiszolgálását és a válaszidők lerövidítését.

Emellett az Avaya azt is bejelentette, hogy idén a leszállított IP-vonalak mennyisége meghaladta a hagyományosakét, ami a piac növekedésének dinamikáját igazolja. A Synergy Research Group jelentése szerint a cég 2005. első negyedévében ismét vezető szállító lett a IP-telefonvonalak világpiacán, immáron sorozatban hatodszor őrizve meg vezető pozícióját.

“Az IP-telefónia alkalmazása észrevehetően terjed a vállalkozások körében, amint arra az idei év első negyedévében mért, a 70 százalékost meghaladó éves növekedési ütem is utal, de az alkalmazási görbe igazán meredek íve még előttünk áll, ahogy a vállalkozások fokozatosan átállnak a hagyományos telefonrendszerekről a konvergens hang- és adatkommunikáció előnyeinek használatára.” – mondta Jeremy Duke, a Synergy Research Group elnök-vezérigazgatója. A felmérések egyértelműen azt mutatják, hogy 2007-re megnégyszereződik az IP-telefonok száma.

Az Avaya az ING Vysya bankhoz hasonló vállalatokat úgy segíti átállni az IP telefóniára, hogy a váltás megfeleljen a társaságok üzleti igényeinek és költségvetésének. A nyílt szabványok, valamint szoftver- és web-alapú technológiák elkötelezett terjesztőjeként az Avaya a saját (a hangátvitel, az IP telefónia és a contact centerek, valamint a megbízható, biztonságos, bármilyen hálózaton működőképes megoldások szállítása terén szerzett) innovációs hagyományaira támaszkodva meghatározó iránymutatást nyújtson az intelligens alkalmazások új korszaka felé kezdődött átmenetben.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd