Connect with us

Hirdetés

technokrata

Antenna Hungária: közgyűlés szeptemberben

Dotkom

Antenna Hungária: közgyűlés szeptemberben

Szeptemberben lesz az Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Részvénytársaság 2005. évi rendkívüli közgyűlése.

Az Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Részvénytársaság értesíti tisztelt részvényeseit, hogy a 2005. évi rendkívüli Közgyűlését 2005. szeptember 16-án 10:00 órai kezdettel tartja az Antenna Hungária Rt. központjában. (1119 Budapest XI., Petzvál József u. 31-33.)

A közgyűlés napirendje:

1.) Igazgatósági és felügyelő bizottsági tagok visszahívása és megválasztása.

A regisztráció a közgyűlés helyszínén 9:00 órától történik. Regisztráláskor a részvénytulajdonosok vagy meghatalmazottaik a tulajdonosi, illetve meghatalmazotti minőségüket az Alapszabályban foglaltaknak megfelelően, és személyi igazolványuk felmutatásával, meghatalmazás átadásával igazolni kötelesek. A közgyűlésen az a részvényes vehet részt és élhet szavazati jogával, aki a közgyűlés napját megelőző 10. (tizedik) munkanapon (azaz 2005. szeptember 2-án) 14:00 óráig tulajdonosként a részvénykönyvbe bejegyzésre került és számára az értékpapír-számlavezető tulajdonosi igazolást állít ki.

A részvényesek szavazati jogukat az Alapszabály rendelkezései szerint – a helyszínen meghatározott módon – gyakorolhatják. A közgyűlés határozatképtelensége esetén a megismételt közgyűlés az Antenna Hungária Rt. Központjában (1119 Budapest, Petzvál József u. 31-33.), változatlan napirenddel 2005. szeptember 19-én 10:00 órai kezdettel kerül megtartásra. A megismételt közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés