Connect with us

technokrata

Antenna Hungária: közgyűlés szeptemberben

Dotkom

Antenna Hungária: közgyűlés szeptemberben

Szeptemberben lesz az Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Részvénytársaság 2005. évi rendkívüli közgyűlése.

Az Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Részvénytársaság értesíti tisztelt részvényeseit, hogy a 2005. évi rendkívüli Közgyűlését 2005. szeptember 16-án 10:00 órai kezdettel tartja az Antenna Hungária Rt. központjában. (1119 Budapest XI., Petzvál József u. 31-33.)

A közgyűlés napirendje:

1.) Igazgatósági és felügyelő bizottsági tagok visszahívása és megválasztása.

A regisztráció a közgyűlés helyszínén 9:00 órától történik. Regisztráláskor a részvénytulajdonosok vagy meghatalmazottaik a tulajdonosi, illetve meghatalmazotti minőségüket az Alapszabályban foglaltaknak megfelelően, és személyi igazolványuk felmutatásával, meghatalmazás átadásával igazolni kötelesek. A közgyűlésen az a részvényes vehet részt és élhet szavazati jogával, aki a közgyűlés napját megelőző 10. (tizedik) munkanapon (azaz 2005. szeptember 2-án) 14:00 óráig tulajdonosként a részvénykönyvbe bejegyzésre került és számára az értékpapír-számlavezető tulajdonosi igazolást állít ki.

A részvényesek szavazati jogukat az Alapszabály rendelkezései szerint – a helyszínen meghatározott módon – gyakorolhatják. A közgyűlés határozatképtelensége esetén a megismételt közgyűlés az Antenna Hungária Rt. Központjában (1119 Budapest, Petzvál József u. 31-33.), változatlan napirenddel 2005. szeptember 19-én 10:00 órai kezdettel kerül megtartásra. A megismételt közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle