Connect with us

technokrata

A SAS továbbra is vezeti a marketing-automatizáló szoftverek piacát

Dotkom

A SAS továbbra is vezeti a marketing-automatizáló szoftverek piacát

Az IDC piackutató cég jelentése szerint a SAS már harmadik éve piacvezető az árbevétel alapján.

A SAS bejelentette, hogy az International Data Corporation (IDC) felmérése szerint a SAS harmadik éve stabilan vezeti a marketing-automatizálási szoftverek piacát világszerte elért árbevétele alapján . Az IDC legújabb tanulmánya a marketing és értékesítés-automatizáló alkalmazások piacának 2002–2004 közötti helyzetét vizsgálta. A tanulmány szerint a SAS marketing-automatizálásból származó árbevétele 149,1 millió dollár volt, s ezzel a világpiac legnagyobb, 9,1%-os szeletét birtokolja.

„A SAS nagyrészt azért ilyen sikeres ebben a szektorban, mert hozzáállása alapvetően analitikai, fejlesztéseinek középpontjában mégis az azonnal hasznosítható eredményeket nyújtó operatív üzleti adatelemzés áll.” – fejtette ki Robert Blumstein, az IDC analitikai és marketing-alkalmazásokkal foglalkozó területének kutatási igazgatója. „A SAS továbbra is vezeti a marketing-automatizálás piacát; alapfilozófiája az analitikai alapokra épülő optimalizálás és skálázhatóság. A SAS Marketing Automation és SAS Marketing Optimization nyújtotta gondos elemzés és előrejelzés alapján a marketing-szakemberek precízen »hangolhatják« programjaikat, és eleget tehetnek mind a belső elvárásoknak, mind a külső verseny követelményeinek.”

„A SAS már harmadik éve a marketing-automatizálási alkalmazások legnagyobb árbevételt elérő vállalata. Ez azt jelzi, hogy a piac bízik a SAS technológiai vezető szerepében és a vállalat megoldásainak gyors megtérülésében.” – jelentette ki Jim Davis, a SAS marketing-vezérigazgatója. „A SAS Marketing Automation és SAS Marketing Optimization új verziói, valamint a folyamatosan fejlődő SAS9 Enterprise Intelligence Platform – a piac egyetlen olyan terméke, amely egységes és kiválóan bővíthető nagyvállalati platformon kínál marketing-automatizálási és üzleti intelligencia megoldást – biztosítja folytatódó lendületünket ezen a piacon”.

Az IDC jelentése a marketing-automatizálást olyan szoftveralkalmazások együtteseként definiálja, amelyek automatizálják a marketingfolyamat különböző dimenzióiban végzett egyéni és csoportos tevékenységek széles körét. Ezek a dimenziók a következők: médiatervezés, ügyfél minősítés, márkamenedzsment, listakezelés, kampányok végrehajtása, marketing-erőforrások kezelése, kampányok tervezése és levezetése, média és elemzői kapcsolatok, közvetett marketinganyagok menedzsmentje és disztribúciója, megszemélyesítés, adatbázis-marketing, alapkutatás, direkt marketing, reaktiválás, elektronikus katalógus, up-sell és keresztértékesítési programok, események/kereskedelmi bemutatók menedzsmentje, a webes aktivitás elemzése, fókuszcsoportok és a média tesztelése, webes reklámozás, valamint a teljesítések nyomon követése.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd