Connect with us

technokrata

A Nokia WCDMA gerinchálózatot szállít a 3 Ireland számára

Dotkom

A Nokia WCDMA gerinchálózatot szállít a 3 Ireland számára

A megállapodás jelenti a Nokia ötvenedik WCDMA 3G szerződését.

A Nokia bejelentette, hogy WCDMA 3G és IP gerinchálózatot, illetve NetAct hálózatkezelési megoldást szállít a 3 Ireland néven szolgáltató Hutchison 3G Ireland számára. A szolgáltató 2005. július 26-án indította el 3G hálózatát. A megállapodás jelenti a Nokia ötvenedik WCDMA 3G szerződését.

A Nokia hálózattervezéssel, projektirányítással, telepítéssel, és integrációs szolgáltatásokkal járul hozzá a hálózat gyors kiépítéséhez. A tervezési szolgáltatás az áramkörkapcsolt, a csomagkapcsolt, és az IP gerinchálózat szükséges kialakítását és konfigurációját tartalmazza.

A Hutchisonnal kötött megállapodás révén a Nokia egy újabb országban vetette meg a lábát, ugyanakkor megerősítette fő infrastruktúra szállítóként betöltött szerepét a Hutchison Groupnál.

„Alapos eljárás során a legjobb hálózatszállítót választottuk ki az írországi 3 számára.” – mondta Stephen Pilkington, a 3 Ireland kereskedelem-fejlesztési igazgatója. „A Nokia biztosítani tudja az a szakértelmet, amely a következő években elengedhetetlen lesz a hálózat kiépítéséhez. A Nokia nagy tapasztalatra tett szert a 3G WCDMA telepítések terén, és képes válaszolni igényeinkre, ezért biztosak vagyunk benne, hogy a legmodernebb mobilszolgáltatásokat kínálhatjuk majd ír ügyfeleink részére.”

„A Hutchison Group kiváló hírnévre tett szert a mobilkommunikáció terén. Örömmel folytatjuk szoros együttműködésünket az írországi 3G hálózat kiépítésével, amely tovább erősíti kapcsolatunkat a világ távközlési piacának egyik vezető szolgáltatójával.” – mondta Bob Bird, a Nokia Networks üzletágának alelnöke.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd