Connect with us

technokrata

Topcall rendszerintegráció többfunkciós eszközökhöz

Dotkom

Topcall rendszerintegráció többfunkciós eszközökhöz

Topcall: költségcsökkentés, hatékonyságnövelés, fokozott biztonság.

A Topcall International AG, a DICOM csoport tagja egy olyan új nagyvállalati megoldást dolgozott ki MFDConnect néven, ami lehetővé teszi a többfunkciós kommunikációs eszközök (MultiFunctional Devices), például nyomtatók, fénymásolók, szkennerek, faxok és azok kombinációi számára a professzionális egységes kommunikációs technológiájához történő csatlakoztatást. Ez megkönnyíti a dokumentumok küldését és fogadását, továbbá csökkenti a kapcsolódó költségeket. Ezen túl a dokumentumtovábbítás még biztonságosabbá válik azáltal, hogy lehetővé teszi a vállalat adott egységei számára a kommunikációáramlás teljes követését.

Törvényi szabályozások gyakran szigorú információellenőrzés rendjét írják elő adott cégek számára. Ezek az irányelvek szigorú követelményeket támasztanak minden be- és kiáramló dokumentum kimutatására, rögzítésére és követhetőségére.

Napjainkban a vállalatok elsődlegesen a többfunkciós kommunikációs eszközök mellett döntenek, amikor a dokumentumok továbbítását illetve szétküldését kívánják rendszerezni az egyes szervezeteik között és távoli munkaállomások felé.

A vállalatok folyamatos konszolidációja és infrastruktúrájuk központosítása ahhoz vezetett, hogy a nyomtatók, fénymásolók, szkennerek és faxgépek tömkelegét multifunkciós eszközökre cseréljék le. Ezek a berendezések azonban sokszor nem részei a központosított kommunikációs folyamatoknak és tényleges biztonsági kockázatot hordoznak magukban, mivel a cégből ezeken az eszközökön kiküldött dokumentumokat gyakran nem jegyzik vagy archiválják.

A többfunkciós kommunikációs eszközök széles skálája – nyomtatás, szkennelés, kommunikáció hálózaton belül és kívül – potenciális adatbiztonsági veszélyt teremt az informatikai rendszerben.

A Topcall egy olyan vállalati megoldást fejlesztett ki, amely egybefogja a többfunkciós eszközöket a professzionális Egységes Kommunikációs Technológiával (Unified Communications), annak érdekében, hogy garantálja a dokumentumok továbbításának központi archiválását, kimutatását és rögzítését.

A többfunkciós eszközöknek a Topcall szerverhez kapcsolása lehetővé teszi dokumentumok küldését és fogadását, nagyobb biztonságot eredményez, és lehetővé teszi a vállalati szervezetek számára a kommunikációáramlás teljes vizsgálatát. Minden bejövő és kimenő dokumentumot központilag iktatnak és archiválnak. A dokumentumtovábbítást – mint fontos teljesítési követelményt – a könnyű követhetőség érdekében rögzítik.

Ez a megoldás továbbá költségkímélőbb is, mivel nincs szükség dedikált fax-kártyára, analóg telefonvonalakra a faxgépekhez és az üzemeltetési költségek is jelentősen csökkennek. A fax-kommunikációs költségek átláthatóak, a rendszer kimutatja és továbbítja azokat a kiegyenlítési helyre, ahol azok aztán adott személyekhez illetve osztályokhoz rendelhetők.

A Topcall MFDConnect megoldás elsődleges előnyei

Stabil rendszer
– szükségtelenné válik a dedikált faxkártya és az analóg telefonvonalak a faxkészülékeknél
– az üzemeltetési költségek lényegesen csökkennek és központi kimutatásban jelennek meg,
– könnyebb a telefon-infrastruktúra migrációja az IP-környezetbe (beleértve Fax-over-IP).

Összhang és biztonság
– a dokumentumtovábbítást központilag rögzítik és nyomon követhető,
– minden bejövő és kimenő dokumentumot központilag iktatnak és archiválnak,
– minősített elektronikus aláírás illeszthető a kimenő faxokba.

A felhasználó előnyei
– könnyen kezelhető (nincs további interface, ezért nincs szükség betanításra)
– a bejövő és kimenő dokumentumok és a továbbítás-visszaigazolás közvetlenül a felhasználó postaládájába kerülnek.

A Topcall felhasználó más megoldásokat is alkalmazhat:
– minősített elektronikus aláírás alkalmazható a fontos dokumentumokon az elektronikus küldés biztonságának jogi garantálására,
– Information Capture megoldások postán vagy faxon érkező számlákhoz és rendelésekhez: a rendszer begyűjti ezeket a dokumentumokat és az adatokat közvetlenül a kapcsolódó alkalmazásba, illetve rendszerbe továbbítja – például ERP-rendszer, dokumentumkezelői rendszerek, archivumok,
– adattitkosítás lehetősége, ami a dokumentumtovábbítást még biztonságosabbá teszi.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd