Connect with us

technokrata

Pannon GSM: tornagyőzelem női kézilabdában

Dotkom

Pannon GSM: tornagyőzelem női kézilabdában

A társaság ezentúl minden évben különdíjjal jutalmazza a szakvezetés által az adott idényben legtöbbet fejlődőnek ítélt felnőtt és junior válogatott játékost.

Biztató és nyomban eredményes játékkal játszott az átszervezett női kézilabda válogatott a Pannon GSM Kupán. A több fiatal játékost bevezető gárda veretlenül nyerte meg a négycsapatos tornát.

Mire lesz képes a Farkas, Radulovics, Kulcsár, Tóth nélkül felálló, megfiatalított magyar női kézilabda válogatott? Ez volt a hétvégi Pannon GSM Kupa előtti legfontosabb kérdés, amelyre maga a szövetségi kapitány, Németh András is kereste a választ. A csapat Brazília, Lengyelország és Románia előtt, veretlenül vívta a kupagyőzelmet. Az eredmény mellett külön örvendetes volt a Mehlmann, Kindl, Szűcs erőteljes játékára épülő új csapat időnkénti energikus játéka.

A decemberi világbajnokságra készülő együttes főtámogatója, a Pannon GSM a torna alkalmával meglepetéssel szolgált a csapat számára: amint azt Somlyai Dóra, a cég kommunikációs igazgatója bejelentette, a társaság ezentúl minden évben különdíjjal jutalmazza a szakvezetés által az adott idényben legtöbbet fejlődőnek ítélt felnőtt és junior válogatott játékost.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd