Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: tornagyőzelem női kézilabdában

Dotkom

Pannon GSM: tornagyőzelem női kézilabdában

A társaság ezentúl minden évben különdíjjal jutalmazza a szakvezetés által az adott idényben legtöbbet fejlődőnek ítélt felnőtt és junior válogatott játékost.

Biztató és nyomban eredményes játékkal játszott az átszervezett női kézilabda válogatott a Pannon GSM Kupán. A több fiatal játékost bevezető gárda veretlenül nyerte meg a négycsapatos tornát.

Mire lesz képes a Farkas, Radulovics, Kulcsár, Tóth nélkül felálló, megfiatalított magyar női kézilabda válogatott? Ez volt a hétvégi Pannon GSM Kupa előtti legfontosabb kérdés, amelyre maga a szövetségi kapitány, Németh András is kereste a választ. A csapat Brazília, Lengyelország és Románia előtt, veretlenül vívta a kupagyőzelmet. Az eredmény mellett külön örvendetes volt a Mehlmann, Kindl, Szűcs erőteljes játékára épülő új csapat időnkénti energikus játéka.

A decemberi világbajnokságra készülő együttes főtámogatója, a Pannon GSM a torna alkalmával meglepetéssel szolgált a csapat számára: amint azt Somlyai Dóra, a cég kommunikációs igazgatója bejelentette, a társaság ezentúl minden évben különdíjjal jutalmazza a szakvezetés által az adott idényben legtöbbet fejlődőnek ítélt felnőtt és junior válogatott játékost.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés