Connect with us

Hirdetés

technokrata

Panasonic: előnyös a plazma

Dotkom

Panasonic: előnyös a plazma

A Panasonic az otthon középpontjába helyezi a nagyfelbontású plazmatelevíziót.

Mr. Fumio Ohtsubo, a Panasonic AVC Networks Company elnöke az IFA 2005 megnyitó prezentációján elmondta, milyen előnyökkel jár a vásárlók számára a nagyfelbontású plazmatelevízió.

A Berlinben tartott előadáson Mr. Ohtsubo bemutatta, hogyan formálta át a Panasonic a már korábban bevált SD-memóriakártya, DVD és digitális televízió közötti együttműködést egy olyan formulává, amely elhozza a nagy felbontás előnyeit közvetlenül a fogyasztók otthonába. Ezen előnyök közé tartoznak a nagyobb és keskenyebb, csúcsminőségű plazmatelevíziók, a kamkorderek, a DVD-felvevők és a digitális fényképezőgépek, amelyek kitűnően hasznosítva az SD-memóriakártyák növekvő kapacitását, új lehetőségeket kínálnak a fogyasztók számára a zene, képek és filmek megosztása terén.

“A Panasonic olyan forradalmat visz véghez, amely alapjaiban változtatja meg a fogyasztók életét.” – vélekedik Mr. Ohtsubo. „S ennek a forradalomnak központi eleme a televízió.”

Mr. Fumio Ohtsubo szerint a televízió eddig is az otthon meghatározó eleme volt, ám a nagyfelbontású plazmaképernyők elterjedésével még inkább azzá válik majd.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés