Connect with us

technokrata

Panasonic: előnyös a plazma

Dotkom

Panasonic: előnyös a plazma

A Panasonic az otthon középpontjába helyezi a nagyfelbontású plazmatelevíziót.

Mr. Fumio Ohtsubo, a Panasonic AVC Networks Company elnöke az IFA 2005 megnyitó prezentációján elmondta, milyen előnyökkel jár a vásárlók számára a nagyfelbontású plazmatelevízió.

A Berlinben tartott előadáson Mr. Ohtsubo bemutatta, hogyan formálta át a Panasonic a már korábban bevált SD-memóriakártya, DVD és digitális televízió közötti együttműködést egy olyan formulává, amely elhozza a nagy felbontás előnyeit közvetlenül a fogyasztók otthonába. Ezen előnyök közé tartoznak a nagyobb és keskenyebb, csúcsminőségű plazmatelevíziók, a kamkorderek, a DVD-felvevők és a digitális fényképezőgépek, amelyek kitűnően hasznosítva az SD-memóriakártyák növekvő kapacitását, új lehetőségeket kínálnak a fogyasztók számára a zene, képek és filmek megosztása terén.

“A Panasonic olyan forradalmat visz véghez, amely alapjaiban változtatja meg a fogyasztók életét.” – vélekedik Mr. Ohtsubo. „S ennek a forradalomnak központi eleme a televízió.”

Mr. Fumio Ohtsubo szerint a televízió eddig is az otthon meghatározó eleme volt, ám a nagyfelbontású plazmaképernyők elterjedésével még inkább azzá válik majd.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd