Connect with us

technokrata

A Sybase felvásárolta az Extended Systems-et

Dotkom

A Sybase felvásárolta az Extended Systems-et

Sybase a „vezetékmentes vállalat” meghatározó szállítójává válik.

A Sybase felvásárolta a nagyvállalati környezetre szabott mobil alkalmazások vezető szállítóját, az Extended Systems céget. A Sybase az Extended Systems-et a mobil szoftverrendszereket fejlesztő iAnywhere leányvállalatába integrálja. A felvásárlást, melynek értéke 71,3 millió USD, 2005 július 29-én jelentették be, jelenleg a szokásos jóváhagyási eljárások folynak, melyek előreláthatóan még 2005-ben le is zárulnak.

Az akvizícióval a Sybase a számos szabadalmaztatott mobil technológia mellett mintegy 2500 nagyvállalati ügyfelet, és kiemelten erős európai jelenlétet nyert.

John Chen, a Sybase elnöke és CEO-ja az akvizíció kapcsán megjegyezte: „Az Extended Systems- megvásárlásától azt várjuk, hogy tovább szélesedik a mobil köztesszoftver megoldás portfoliónk, és tovább erősödik a piaci jelenlétünk, elsősorban Európában. Ez a felvásárlás a Sybase-t a végponttól végpontig terjedő, hatékony információ-mobilizálást kínáló cég pozíciójában megerősíti, és ha ezt kombináljuk az iparban vezető, mobil adatbázisunkkal és mobil eszköz menedzsment termékeinkkel, a Sybase a „vezetékmentes vállalat” meghatározó szállítójává válik.”

Az Extended Systems mobil technológiája egyszerűsíti az üzleti folyamatokat a három kulcsterületen:

  • Mobil vállalati-szintű szoftverek, közöttük a OneBridge, piacvezető szerver alapú mobil megoldás, amely a mobil eszközök széles skálájáról alkalmazásokhoz illetve csoportmunka eszközökhöz biztosít biztonságos hozzáférést. Több mint 2500 vállalat OneBridge felhasználó.

  • Mobil készülék megoldások, szoftver fejlesztő készletek (SDK-k), melyekkel a gyártók és partnerek vezetékmentes kapcsolódást és szinkronizálást – Bluetooth, IrDA, OMA (SyncML) – integrálhatnak mobil eszközökbe. Már több tíz millió készülék működik az Extended Systems mobil készülék megoldásaival.
  • Adatbázis szoftverek, elsősorban Delphi fejlesztők számára ajánlott, olyan üzleti alkalmazásokhoz, amelyek hordozható és távoli elérésű környezetben működnek. Több mint 1.200 partner használja fel az Extended Systems adatbázis szoftverét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd