Connect with us

technokrata

40 százalékos forgalomnövekedés az F-Secure-nál

Dotkom

40 százalékos forgalomnövekedés az F-Secure-nál

Az F-Secure Corporation vírusvédelmi termékeinek forgalma 40 százalékkal emelkedett, erős volt a növekedés az internetszolgáltatói és a fogyasztói üzletágban egyaránt.

Az F-Secure második negyedéves összbevétele 14,7 millió euróra nőtt, az adózás előtti nyeresége pedig 1,5 millió euró volt. 2005 első felében a cég legfontosabb üzleti befektetései K+F projektekre, kereskedelmi és marketingtevékenységekre, valamint új szakemberek toborzására irányultak. A negyedév végére összesen 366 főre nőtt az F-Secure alkalmazottainak száma, ami 27 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest.

„Munkatársaink szakértelme a sikerünk kulcstényezője. Kreativitásuk, szakértelmük, és munkájuk kiváló minősége elsődleges fontosságú, hiszen általuk biztosíthatjuk a folyamatos üzletmenetet és ügyfeleink biztonságos internetkapcsolatát. Ez egyre fontosabbá válik, hiszen az IT-biztonságot egyre többen igénylik szolgáltatásként, nem pedig termékként. Ezt a tendenciát cégünk tudatosan követi, éppen ezért stratégiánk fontos része szolgáltatásaink egyre szélesebb körű bevezetése” – mondta el Risto Siilasmaa, az F-Secure Corporation elnök-vezérigazgatója.

Az internetszolgáltatói üzletág 87 százalékkal nőtt 2005 második negyedévében. Az F-Secure piacvezető az európai ISP piacon, bevételének megközelítőleg kétharmada érkezik az északi-európai országokon kívülről. A vállalat immár 63 internetszolgáltatóval kínálja közösen biztonsági szolgáltatásait. A negyedév végén az F-Secure együttműködését kötött a PCCW-vel, Hong Kong egyik fő internetszolgáltatójával, amely fontos mérföldkő a társaság ázsiai terjeszkedésében.

A második negyedévben a vállalat bemutatta vállalati ügyfelei számára az F-Secure Anti-Virus Client Security 6.0 termékét. Ez az első olyan termék, amely vírusirtó, tűzfal és behatolásvédelmi megoldásokkal, valamint integrált víruskitörés-figyelő és -jelző rendszerrel együtt kínál kémprogramok elleni védelmet.

Az F-Secure továbbfejlesztette új Adatbiztonsági Laborját is, melyben most már egy elektromágnesesen árnyékolt szoba is segíti a kutatókat a vezeték nélkül terjedő vírusok vizsgálatában. „Sok energiát fektetünk abba, hogy megerősítsük technológiai vezető szerepünket. Az internetes bűnözők a meggazdagodás reményében, egyre nagyobb szakértelemmel fejlesztenek újabb és újabb rosszindulatú kódokat, ezért a hagyományos védelem már nem elegendő” – mondta el Pirkka Palomäki, az F-Secure kutatás-fejlesztési ügyvezető alelnöke.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd