Connect with us

technokrata

Nem volt nyári uborkaszezon az online munkaerőpiacon

Dotkom

Nem volt nyári uborkaszezon az online munkaerőpiacon

A nyári hónapokat, különösen az augusztust, sokan tekintik kieső időnek az üzleti életben és a munkaerőpiacon – idén ez nem így volt.

A CV-Online Magyarország Kft. pontosan mérhető forgalmi adatokkal rendelkezik az online recruitment-től a hagyományos fejvadászatig a legkülönbözőbb szegmensekben – és ezek az adatok azt mutatják, hogy ez a nyár nem jelentett holtszezont a munkaerőpiacon.

„Mind az álláskeresők, mind a munkaadók részéről növekvő aktivitást tapasztaltunk a nyáron” – mondta Norrie Sinclair, a CVO-csoport ügyvezető igazgatója. „Mintegy 30%-kal nőtt a friss önéletrajzok száma az adatbázisunkban, és 70%-kal több álláshirdetést jelentettek meg a weboldalunkon a munkaadók.”

A CV-Online Magyarország nyár elején több sikeres kampányt is indított az álláshirdetések számának növelése érdekében. „A munkaadók igényeihez rugalmasabban igazodó szolgáltatásokat kínálunk, és ennek pozitív hatása jelent meg már a nyári hónapokban is. A nagyobb számú lehetőség pedig természetesen magával hozta az álláskeresők nagyobb érdeklődését, így jelentősen, mintegy 30%-kal nőtt a weboldalunk látogatottsága is. Még ha ősszel nagyobb aktivitással számolunk is, az egyértelműen kiderült, hogy nyáron sem szabad tétlennek lenni a munkaerőpiacon” – foglalta össze Sinclair.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd