Connect with us

technokrata

Elismerés a Juniper Networks tűzfal/VPN megoldásának

Dotkom

Elismerés a Juniper Networks tűzfal/VPN megoldásának

A Juniper Networks ma bejelentette, hogy a behatolás-felismeréssel és megelőzéssel (IDP) ellátott ISG 2000 tűzfal/VPN integrált megoldása az „Év behatolás-megelőző terméke” címben részesült az IDG-tól.

A Juniper Networks lett a legjobb szállító a behatolás-felismerő és megelőző termékek terén a füg-getlen értékelések szerint – mondta el Maxwell Cooter a Techworld Network Awards zsűrijének el-nöke. Független tagokból álló zsűrinkre rendkívül jó benyomást tett a Juniper ISG 2000 termékének minősége, amely teljesítményével, funkcionalitásával és biztonságával emelkedett ki a többi beha-tolás-felismerő és megelőző termék közül.

A díjnyertes Juniper Networks ISG 2000 egy teljes mértékben integrált tűzfal és VPN rendszer be-hatolás-felismeréssel és megelőzéssel kiegészítve. Több gigabites teljesítményével az ISG 2000 egy olyan biztonsági célhardver megoldás, amely lehetővé teszi a biztonságos, és megbízható hálózati kapcsolatok felépítését. Védelmet nyújt a létező és az újonnan megjelenő alkalmazás szintű fenye-getések (kémprogramok, férgek, trójai falovak) ellen. A rendszergazdák az ISG 2000-t vonalkap-csolt („inline”) üzemmódban telepíthetik szabály vagy protokoll alapon a kifinomult fenyegetés el-lenőrzés céljából. A termék tökéletesen megfelel a vállalati, telekommunikációs adatközpontokban futó alkalmazások (VoIP, multimédiás közvetítések) biztonságossá tételére, ahol előre kiszámítható és pontosan méretezhető teljesítményre van szükség.

A díjat a 2005-ös, évente megrendezett Techworld Network Awards rendezvényen adták át Lon-donban.

Minden olyan terméket, amelyet jelöltek a Techworld Network Awards díjára, különböző kritériumok alapján értékeltek, többek között a funkcionalitást, jellemzőket, az innovációt, teljesítményt, konfi-gurációt, rugalmasságot, a könnyű felhasználást, a célnak való megfelelést és a piaci helyzetet vizsgálták. A zsűri vezető hálózati technológia elemzőkből és szerkesztőkből, köztük a Maxwell Cooter a Techworl.com-tól, Peter Judge és Manek Dubash, és független ágazati szakértőkből (Steve Brodhead és Dave Mitchell) állt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd