Connect with us

technokrata

Elismerés a Juniper Networks tűzfal/VPN megoldásának

Dotkom

Elismerés a Juniper Networks tűzfal/VPN megoldásának

A Juniper Networks ma bejelentette, hogy a behatolás-felismeréssel és megelőzéssel (IDP) ellátott ISG 2000 tűzfal/VPN integrált megoldása az „Év behatolás-megelőző terméke” címben részesült az IDG-tól.

A Juniper Networks lett a legjobb szállító a behatolás-felismerő és megelőző termékek terén a füg-getlen értékelések szerint – mondta el Maxwell Cooter a Techworld Network Awards zsűrijének el-nöke. Független tagokból álló zsűrinkre rendkívül jó benyomást tett a Juniper ISG 2000 termékének minősége, amely teljesítményével, funkcionalitásával és biztonságával emelkedett ki a többi beha-tolás-felismerő és megelőző termék közül.

A díjnyertes Juniper Networks ISG 2000 egy teljes mértékben integrált tűzfal és VPN rendszer be-hatolás-felismeréssel és megelőzéssel kiegészítve. Több gigabites teljesítményével az ISG 2000 egy olyan biztonsági célhardver megoldás, amely lehetővé teszi a biztonságos, és megbízható hálózati kapcsolatok felépítését. Védelmet nyújt a létező és az újonnan megjelenő alkalmazás szintű fenye-getések (kémprogramok, férgek, trójai falovak) ellen. A rendszergazdák az ISG 2000-t vonalkap-csolt („inline”) üzemmódban telepíthetik szabály vagy protokoll alapon a kifinomult fenyegetés el-lenőrzés céljából. A termék tökéletesen megfelel a vállalati, telekommunikációs adatközpontokban futó alkalmazások (VoIP, multimédiás közvetítések) biztonságossá tételére, ahol előre kiszámítható és pontosan méretezhető teljesítményre van szükség.

A díjat a 2005-ös, évente megrendezett Techworld Network Awards rendezvényen adták át Lon-donban.

Minden olyan terméket, amelyet jelöltek a Techworld Network Awards díjára, különböző kritériumok alapján értékeltek, többek között a funkcionalitást, jellemzőket, az innovációt, teljesítményt, konfi-gurációt, rugalmasságot, a könnyű felhasználást, a célnak való megfelelést és a piaci helyzetet vizsgálták. A zsűri vezető hálózati technológia elemzőkből és szerkesztőkből, köztük a Maxwell Cooter a Techworl.com-tól, Peter Judge és Manek Dubash, és független ágazati szakértőkből (Steve Brodhead és Dave Mitchell) állt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle