Connect with us

technokrata

Új vezető az EADS System House élén

Dotkom

Új vezető az EADS System House élén

Hervé Guillou tölti be szeptember 1-jétől az EADS Defence and Communications Systems (DCS) vezérigazgatói posztját.

Az 50 éves szakember – aki egyúttal az EADS Systems House és a francia Defence & Security Systems S.A. igazgatója is lesz – Stefan Zoller-t követi a poszton, akit az EADS Defence & Security Systems (DS) részleg vezérigazgatójának neveztek ki. Guillou az EADS űrrepülés-ipari ágazatának vezérigazgatói székéből igazol át az új munkakörbe, ahol így kamatoztathatja majd az EADS csoport védelmi területein szerzett tapasztalatait is. Mindemellett ellátja a francia EADS Defence & Security Systems S. A. elnök-vezérigazgatói teendőit is.

Stefan Zoller üdvözölte Hervé Guillou visszatérését a védelmi területre és hangsúlyozta Guillou vezető szerepét abban, hogy tovább erősödhessen az EADS rendszerházának nagy rendszerintegrátor imidzse.

A Defence and Communications Systems (DCS) jelenti egyben az EADS rendszerházát, amely az EADS Védelmi és Defence & Security Systems (DS) részlegének integrált része.

A védelmi ágazatot képviselő DS részleg 2004-ban mintegy 5,4 milliárd euró árbevételt ért el és tíz országban, megközelítőleg 23 000 alkalmazottja van. Integrált rendszer megoldásokat kínál a harci repülőgépek és nemzetbiztonsági egységek új kihívásokkal teli kiszolgálására. Jelen van a harci repülőgépek, a rakéta rendszerek, az intelligens, az ember által, illetve ember nélkül vezérelt határvédelmi és felderítő rendszerek (ISR) területén is, valamint a harcászati vezérlőrendszerek, a védelmi elektronika, az érzékelők és légi közlekedési elektronika, illetve a kapcsolódó szolgáltatások piacán.

Az EADS az űrrepülés-ipari-, a védelmi- és a kapcsolódó szolgáltatások globális piacvezetője. 2004-ben a társaság értékesítése 31,8 milliárd euró volt, és mintegy 110.000 főt foglalkoztatott.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd