Connect with us

technokrata

JBoss Enterprise Middleware System – teljes körű Novell támogatás

Dotkom

JBoss Enterprise Middleware System – teljes körű Novell támogatás

A nagyvállalati ügyfelek egyedülálló támogatást kapnak a vezető nyílt forráskódú middleware platformhoz. A megállapodás értelmében a Novell a nap 24 órájában nyújt vállalati támogatást minden JEMS termékeket futtató platformhoz.

A Novell bejelentette, hogy átfogó technikai támogatást nyújt a JBoss Enterprise Middleware System (JEMS) teljes rendszeréhez, beleértve a JBoss piacvezető termékét, a JBoss Application Servert is. A két vállalat legújabb együttműködésének eredményeként a Novell – a Linux infrastruktúra-szolgáltatók közül elsőként – egyedüli módon biztosít vállalati szintű támogatást a JEMS rendszeréhez. A fejlesztés egy korábbi megállapodásra épül, amelynek keretében a Novell SUSE LINUX Enterprise Server 9 csomagban az alapértelmezett alkalmazásszerver a JBoss Application Server lett, a Novell megszerezte a JBoss Authorized Service Partner minősítést, továbbá mérnöki segítséget nyújtott a JBoss Portal fejlesztéséhez. A mostani bejelentést követően az ügyfelek egyetlen kapcsolódási ponton keresztül elérhetik a kulcsfontosságú feladatok elvégzését biztosító alkalmazásokat.

„A JEMS rövid idő alatt a middleware alkalmazások szabványává vált. A Novellnek több platformot érintő támogatásával arra számítunk, hogy a JEMS még a jelenleginél is gyorsabban bevezetésre kerülhet a vállalatoknál. Együttműködésünk célja, hogy a nyílt forráskód használatát biztonságossá tegyük a vállalatok számára, és választási lehetőségeket biztosítsunk ügyfeleinknek a telepítés során. A JBoss és a Novell SUSE Linux terméke együtt versenyképes áron kínál nagy teljesítményt és vállalati szintű támogatást az ügyfelek számára.” – mondta Bob Bickel, a JBoss, Inc. stratégiai és vállalatfejlesztési alelnöke.

A Novell most először kínál globális műszaki támogatást a teljes JEMS platformhoz, amely több népszerű rendszert is tartalmaz, mint például a JBoss Application Server, a Hibernate objektum/relációs leképezés (object/relational mapping – ORM) motor, az Apache Tomcat JSP/servlet motor és a JBoss Portal. A megállapodás értelmében a Novell a nap 24 órájában nyújt vállalati támogatást minden JEMS termékeket futtató platformhoz.

„A JBoss nyílt forráskódú middleware platformja széles körben elterjedt a piacon. A JEMS és a Novell SUSE Linux együtt egy erőteljes, költséghatékony alapot biztosít az ügyfeleknek üzleti alkalmazásaik futtatásához” – mondta David Patrick, a Novell Linux, nyílt forráskódú platformok és szolgáltatások üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „Kibővített megállapodásunk során ügyfeleink érdekeit tartottuk szem előtt, hiszen így kevesebb költséggel és kockázattal jár, ha adatközpontjaik kulcsfontosságú alkalmazásait nyílt forráskódú platformra állítják át” – tette hozzá Patrick.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd