Connect with us

Hirdetés

technokrata

JBoss Enterprise Middleware System – teljes körű Novell támogatás

Dotkom

JBoss Enterprise Middleware System – teljes körű Novell támogatás

A nagyvállalati ügyfelek egyedülálló támogatást kapnak a vezető nyílt forráskódú middleware platformhoz. A megállapodás értelmében a Novell a nap 24 órájában nyújt vállalati támogatást minden JEMS termékeket futtató platformhoz.

A Novell bejelentette, hogy átfogó technikai támogatást nyújt a JBoss Enterprise Middleware System (JEMS) teljes rendszeréhez, beleértve a JBoss piacvezető termékét, a JBoss Application Servert is. A két vállalat legújabb együttműködésének eredményeként a Novell – a Linux infrastruktúra-szolgáltatók közül elsőként – egyedüli módon biztosít vállalati szintű támogatást a JEMS rendszeréhez. A fejlesztés egy korábbi megállapodásra épül, amelynek keretében a Novell SUSE LINUX Enterprise Server 9 csomagban az alapértelmezett alkalmazásszerver a JBoss Application Server lett, a Novell megszerezte a JBoss Authorized Service Partner minősítést, továbbá mérnöki segítséget nyújtott a JBoss Portal fejlesztéséhez. A mostani bejelentést követően az ügyfelek egyetlen kapcsolódási ponton keresztül elérhetik a kulcsfontosságú feladatok elvégzését biztosító alkalmazásokat.

„A JEMS rövid idő alatt a middleware alkalmazások szabványává vált. A Novellnek több platformot érintő támogatásával arra számítunk, hogy a JEMS még a jelenleginél is gyorsabban bevezetésre kerülhet a vállalatoknál. Együttműködésünk célja, hogy a nyílt forráskód használatát biztonságossá tegyük a vállalatok számára, és választási lehetőségeket biztosítsunk ügyfeleinknek a telepítés során. A JBoss és a Novell SUSE Linux terméke együtt versenyképes áron kínál nagy teljesítményt és vállalati szintű támogatást az ügyfelek számára.” – mondta Bob Bickel, a JBoss, Inc. stratégiai és vállalatfejlesztési alelnöke.

A Novell most először kínál globális műszaki támogatást a teljes JEMS platformhoz, amely több népszerű rendszert is tartalmaz, mint például a JBoss Application Server, a Hibernate objektum/relációs leképezés (object/relational mapping – ORM) motor, az Apache Tomcat JSP/servlet motor és a JBoss Portal. A megállapodás értelmében a Novell a nap 24 órájában nyújt vállalati támogatást minden JEMS termékeket futtató platformhoz.

„A JBoss nyílt forráskódú middleware platformja széles körben elterjedt a piacon. A JEMS és a Novell SUSE Linux együtt egy erőteljes, költséghatékony alapot biztosít az ügyfeleknek üzleti alkalmazásaik futtatásához” – mondta David Patrick, a Novell Linux, nyílt forráskódú platformok és szolgáltatások üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „Kibővített megállapodásunk során ügyfeleink érdekeit tartottuk szem előtt, hiszen így kevesebb költséggel és kockázattal jár, ha adatközpontjaik kulcsfontosságú alkalmazásait nyílt forráskódú platformra állítják át” – tette hozzá Patrick.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés