Connect with us

technokrata

INFOmarket-INFOtrend – Counter Strike, FIFA 2005 és gépcsodák a kiállításon

Dotkom

INFOmarket-INFOtrend – Counter Strike, FIFA 2005 és gépcsodák a kiállításon

Minden eddiginél több játék és vetélkedés várja kilenc napon át a 4. Információtechnológiai és telekommunikációs vásár látogatóit.

Az idei INFOmarket-INFOtrend az informatikai újdonságok mellett számítógépes bajnokságok színtere: virtuális vadászpilóták, focisták, valódi Counter-strike-osok érezhetik otthon magukat szeptember 17. és 25. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Szárnyalás
A vadászpilóták légiharca a legmodernebb gépeken zajlik a „B” pavilonban. A kihelyezett Lock On és IL-2 Sturmovik szimulátoros játékok valóságos „égi” környezetet teremtenek. Az INFOmarket-INFOtrend közönsége idén először kísérheti figyelemmel az országos III. Magyar Repülő Szimulátor Bajnokság előselejtezőit szeptember 17-19. között, a döntőt 23-25. között. Az érdeklődők a játékról további információkat találhatnak a www.jetfly.hu honlapon, a kiállításra látogatók pedig hétfőtől péntekig kipróbálhatják magukat vadászpilótaként.

World Cyber Games – FIFA 2005 Bajnokság
A szeptember 17-i hétvégén mindenki szurkolhat a World Cyber Games – Counter-strike offline selejtezők versenyzőinek. A focirajongók cselezhetnek a FIFA 2005 játékban, részesei lehetnek a FIFA 2005 Bajnokság szoros mérkőzéseinek a 23-i hétvégén.

Gépcsodák a kiállításon
A 4. Magyar Tuning és Modding Kiállítás és Verseny először kerül megrendezésre az INFOmarket-INFOtrend-en. A computer designerek paradicsoma egyedi építésű számítógépekkel várja a nagyközönséget.

A különleges gépek mellett a kiállításra elhozza újdonságait többek között Magyarország legnagyobb konzolforgalmazója. A felhasználók megismerhetik a legmodernebb vírusirtó programokat, ügyviteli- és nyelvoktató szoftvereket. A kiállítók irodai szoftverei közül több linuxos környezetben is működik. A kínálatban szerepelnek továbbá a hagyományos hardvertermékek, a legújabb MP3 lejátszók, valamint vetítéstechnikai berendezések.

„8 óra vásár, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás”
Az INFOmarket-INFOtrend napi 8 óra kikapcsolódást jelent minden korosztály, családosok, fiatalok számára egyaránt reggel 10-től, este 6-ig szeptember 17-25. között. A látogatókat a játék- és az informatika világába varázsolja, a párhuzamosan zajló BNV, pedig még több szórakoztató programot kínál a nagyközönség számára a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd