Connect with us

technokrata

INFOmarket-INFOtrend – Counter Strike, FIFA 2005 és gépcsodák a kiállításon

Dotkom

INFOmarket-INFOtrend – Counter Strike, FIFA 2005 és gépcsodák a kiállításon

Minden eddiginél több játék és vetélkedés várja kilenc napon át a 4. Információtechnológiai és telekommunikációs vásár látogatóit.

Az idei INFOmarket-INFOtrend az informatikai újdonságok mellett számítógépes bajnokságok színtere: virtuális vadászpilóták, focisták, valódi Counter-strike-osok érezhetik otthon magukat szeptember 17. és 25. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Szárnyalás
A vadászpilóták légiharca a legmodernebb gépeken zajlik a „B” pavilonban. A kihelyezett Lock On és IL-2 Sturmovik szimulátoros játékok valóságos „égi” környezetet teremtenek. Az INFOmarket-INFOtrend közönsége idén először kísérheti figyelemmel az országos III. Magyar Repülő Szimulátor Bajnokság előselejtezőit szeptember 17-19. között, a döntőt 23-25. között. Az érdeklődők a játékról további információkat találhatnak a www.jetfly.hu honlapon, a kiállításra látogatók pedig hétfőtől péntekig kipróbálhatják magukat vadászpilótaként.

World Cyber Games – FIFA 2005 Bajnokság
A szeptember 17-i hétvégén mindenki szurkolhat a World Cyber Games – Counter-strike offline selejtezők versenyzőinek. A focirajongók cselezhetnek a FIFA 2005 játékban, részesei lehetnek a FIFA 2005 Bajnokság szoros mérkőzéseinek a 23-i hétvégén.

Gépcsodák a kiállításon
A 4. Magyar Tuning és Modding Kiállítás és Verseny először kerül megrendezésre az INFOmarket-INFOtrend-en. A computer designerek paradicsoma egyedi építésű számítógépekkel várja a nagyközönséget.

A különleges gépek mellett a kiállításra elhozza újdonságait többek között Magyarország legnagyobb konzolforgalmazója. A felhasználók megismerhetik a legmodernebb vírusirtó programokat, ügyviteli- és nyelvoktató szoftvereket. A kiállítók irodai szoftverei közül több linuxos környezetben is működik. A kínálatban szerepelnek továbbá a hagyományos hardvertermékek, a legújabb MP3 lejátszók, valamint vetítéstechnikai berendezések.

„8 óra vásár, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás”
Az INFOmarket-INFOtrend napi 8 óra kikapcsolódást jelent minden korosztály, családosok, fiatalok számára egyaránt reggel 10-től, este 6-ig szeptember 17-25. között. A látogatókat a játék- és az informatika világába varázsolja, a párhuzamosan zajló BNV, pedig még több szórakoztató programot kínál a nagyközönség számára a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle