Connect with us

technokrata

Cisco – főbb üzleti eredmények a 2005-ös pénzügyi évben

Dotkom

Cisco – főbb üzleti eredmények a 2005-ös pénzügyi évben

Az egy részvényre vetített rekordméretű bevétel és nyereség igazolta a vállalat stratégiájának helyességét.

• A Cisco bemutatta a Cisco Application-Oriented Networking (AON) alkalmazásorientált hálózati technológiát, amely intelligenciával ruházza fel a hálózatokat, segíti az üzleti szempontok leképezését az alkalmazások működésére, és eredményesebb üzleti döntéseket tesz lehetővé.
• A Sprint jelenleg telepíti a Cisco-technológiára épülő új generációs IP-hálózatát (IP Next Generation Network), ami világszerte „triple play”-szolgáltatásokat (adat, hang és videó egyidejű átvitele) kínál majd a vállalati ügyfeleknek.
• A T-Com, a Deutsche Telekom vezetékes üzletága meglévő Cisco 12000 Series útválasztóinak hardverbővítésével az IP/MPLS (MPLS = Multiprotocol Label Switching) technológiát alkalmazva fejleszti tovább Európa egyik legnagyobb új generációs Cisco IP-hálózatát.
• Az ausztráliai székhelyű WiZZ Communications a Cisco vezeték nélküli és egyéb hálózati technológiájának telepítésével piacvezető vezeték nélküli hálózatot épített ki üzleti ügyfelek részére.
• A Red Bull Cheever Racing a Cisco vezeték nélküli és VoIP-technológiáját használta a 89. Indianapolis 500 versenysorozatban, így a mérnökök, a szervizcsapat és az autóversenyzők azonnal valós idejű adatokhoz és statisztikákhoz juthattak a futamok alatt.
• A British Airways a Ciscót és a Prime Business Solutionst bízta meg az Egyesült Királyságban található irodáiban és repülőterein dolgozó mintegy tizennégyezer alkalmazott kommunikációját szolgáló IP-telefóniás rendszerének kiépítésével.
• Egy több millió dollár értékű megbízás részeként a Swisscom a Cisco CRS-1 Carrier Routing System termékcsaládot választotta ki teljes alaphálózatának átalakítására, hogy ezzel megfelelő hátteret biztosítson az üzleti ügyfeleknek nyújtott Ethernet-szolgáltatásokhoz, valamint a lakossági és nagyfelhasználók részére szélessávú szolgáltatás keretében biztosított új generációs „triple play” technológiához.
• A Fujitsu Limited és a Cisco bemutatta a két vállalat között 2004. decemberében bejelentett stratégiai szövetség keretében megszületett első termékét, az új generációs Cisco IOS® XR operációs rendszerre épülő, Fujitsu és Cisco CRS-1 Carrier Routing System megoldást.
• A Cisco bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött a magánkézben lévő KiSS Technology A/S és a Sheer Networks, Inc. felvásárlására.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd