Connect with us

technokrata

Cisco – főbb üzleti eredmények a 2005-ös pénzügyi évben

Dotkom

Cisco – főbb üzleti eredmények a 2005-ös pénzügyi évben

Az egy részvényre vetített rekordméretű bevétel és nyereség igazolta a vállalat stratégiájának helyességét.

• A Cisco bemutatta a Cisco Application-Oriented Networking (AON) alkalmazásorientált hálózati technológiát, amely intelligenciával ruházza fel a hálózatokat, segíti az üzleti szempontok leképezését az alkalmazások működésére, és eredményesebb üzleti döntéseket tesz lehetővé.
• A Sprint jelenleg telepíti a Cisco-technológiára épülő új generációs IP-hálózatát (IP Next Generation Network), ami világszerte „triple play”-szolgáltatásokat (adat, hang és videó egyidejű átvitele) kínál majd a vállalati ügyfeleknek.
• A T-Com, a Deutsche Telekom vezetékes üzletága meglévő Cisco 12000 Series útválasztóinak hardverbővítésével az IP/MPLS (MPLS = Multiprotocol Label Switching) technológiát alkalmazva fejleszti tovább Európa egyik legnagyobb új generációs Cisco IP-hálózatát.
• Az ausztráliai székhelyű WiZZ Communications a Cisco vezeték nélküli és egyéb hálózati technológiájának telepítésével piacvezető vezeték nélküli hálózatot épített ki üzleti ügyfelek részére.
• A Red Bull Cheever Racing a Cisco vezeték nélküli és VoIP-technológiáját használta a 89. Indianapolis 500 versenysorozatban, így a mérnökök, a szervizcsapat és az autóversenyzők azonnal valós idejű adatokhoz és statisztikákhoz juthattak a futamok alatt.
• A British Airways a Ciscót és a Prime Business Solutionst bízta meg az Egyesült Királyságban található irodáiban és repülőterein dolgozó mintegy tizennégyezer alkalmazott kommunikációját szolgáló IP-telefóniás rendszerének kiépítésével.
• Egy több millió dollár értékű megbízás részeként a Swisscom a Cisco CRS-1 Carrier Routing System termékcsaládot választotta ki teljes alaphálózatának átalakítására, hogy ezzel megfelelő hátteret biztosítson az üzleti ügyfeleknek nyújtott Ethernet-szolgáltatásokhoz, valamint a lakossági és nagyfelhasználók részére szélessávú szolgáltatás keretében biztosított új generációs „triple play” technológiához.
• A Fujitsu Limited és a Cisco bemutatta a két vállalat között 2004. decemberében bejelentett stratégiai szövetség keretében megszületett első termékét, az új generációs Cisco IOS® XR operációs rendszerre épülő, Fujitsu és Cisco CRS-1 Carrier Routing System megoldást.
• A Cisco bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött a magánkézben lévő KiSS Technology A/S és a Sheer Networks, Inc. felvásárlására.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák