Connect with us

technokrata

Az Ericsson menedzselt szolgáltatást nyújt a BASE számára

Dotkom

Az Ericsson menedzselt szolgáltatást nyújt a BASE számára

Az Ericsson tovább erősíti iparági vezető szerepét a menedzselt szolgáltatások terén.

Az Ericsson tovább erősíti iparági vezető szerepét a menedzselt szolgáltatások terén a BASE vállalattal, a belga mobilszolgáltatóval aláírt szerződése révén. Ez az első menedzselt szolgáltatásra vonatkozó szerződés, amit a KPN csoporttal írtak alá.

A szerződésben foglaltak szerint az Ericsson lesz felelős a napi szintű üzemeltetésért, valamint a BASE alaphálózatának karbantartásáért az elkövetkező 7 évben. A BASE ennek köszönhetően csökkentheti üzemeltetési költségeit, nagyobb figyelmet fordíthat ügyfeleire és erősítheti pozícióját a belga piacon.

„A szerződésnek köszönhetően még nagyobb figyelmet szentelhetünk ügyfeleink kiszolgálásának, a tőlünk megszokott minőséggel és megbízhatósággal. A menedzselt szolgáltatások a BASE stratégiájának részei és teljesen megbízunk az Ericssonban, mely a kezdetek óta a BASE partnere és fontos szállítója.” – mondta Bart Vandesompele, a BASE vállalati szóvivője.

„A BASE-zel aláírt szerződés tovább erősíti globális vezető szerepünket és aláhúzza a menedzselt szolgáltatások felé mutató trendet, mely a szolgáltatók és szállítók partneri együttműködése révén csökkenti a költségeket, javítja a hálózat minőségét, optimalizálja az eszközök kihasználtságát és a legrövidebb idő alatt képes új szolgáltatások piaci bevezetésére.” – mondta Hans Vestberg, az Ericsson globális szolgáltatásokért felelős ágazatának vezetője.

Az Ericsson üzleti együttműködése a BASE-zel 1998-ban kezdődött, amikor a mobilszolgáltató megkezdte tevékenységét.

Mint a menedzselt szolgáltatások elismert piacvezetője, 2002 óta az Ericsson hivatalosan 48 menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó, a világ különböző szolgáltatóival aláírt szerződését hozta nyilvánosságra. Az összes menedzselt szolgáltatási szerződés esetében – melyek nem tartalmazzák az úgynevezett hosting tevékenységet – az Ericsson menedzseli azon hálózatokat, melyek a világ több mint 42 millió előfizetőjét szolgálják ki.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd