Connect with us

technokrata

Az Ericsson menedzselt szolgáltatást nyújt a BASE számára

Dotkom

Az Ericsson menedzselt szolgáltatást nyújt a BASE számára

Az Ericsson tovább erősíti iparági vezető szerepét a menedzselt szolgáltatások terén.

Az Ericsson tovább erősíti iparági vezető szerepét a menedzselt szolgáltatások terén a BASE vállalattal, a belga mobilszolgáltatóval aláírt szerződése révén. Ez az első menedzselt szolgáltatásra vonatkozó szerződés, amit a KPN csoporttal írtak alá.

A szerződésben foglaltak szerint az Ericsson lesz felelős a napi szintű üzemeltetésért, valamint a BASE alaphálózatának karbantartásáért az elkövetkező 7 évben. A BASE ennek köszönhetően csökkentheti üzemeltetési költségeit, nagyobb figyelmet fordíthat ügyfeleire és erősítheti pozícióját a belga piacon.

„A szerződésnek köszönhetően még nagyobb figyelmet szentelhetünk ügyfeleink kiszolgálásának, a tőlünk megszokott minőséggel és megbízhatósággal. A menedzselt szolgáltatások a BASE stratégiájának részei és teljesen megbízunk az Ericssonban, mely a kezdetek óta a BASE partnere és fontos szállítója.” – mondta Bart Vandesompele, a BASE vállalati szóvivője.

„A BASE-zel aláírt szerződés tovább erősíti globális vezető szerepünket és aláhúzza a menedzselt szolgáltatások felé mutató trendet, mely a szolgáltatók és szállítók partneri együttműködése révén csökkenti a költségeket, javítja a hálózat minőségét, optimalizálja az eszközök kihasználtságát és a legrövidebb idő alatt képes új szolgáltatások piaci bevezetésére.” – mondta Hans Vestberg, az Ericsson globális szolgáltatásokért felelős ágazatának vezetője.

Az Ericsson üzleti együttműködése a BASE-zel 1998-ban kezdődött, amikor a mobilszolgáltató megkezdte tevékenységét.

Mint a menedzselt szolgáltatások elismert piacvezetője, 2002 óta az Ericsson hivatalosan 48 menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó, a világ különböző szolgáltatóival aláírt szerződését hozta nyilvánosságra. Az összes menedzselt szolgáltatási szerződés esetében – melyek nem tartalmazzák az úgynevezett hosting tevékenységet – az Ericsson menedzseli azon hálózatokat, melyek a világ több mint 42 millió előfizetőjét szolgálják ki.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle