Connect with us

technokrata

Európai notebookpiac: újra a HP az élen

Dotkom

Európai notebookpiac: újra a HP az élen

A Hewlett-Packard visszaszerezte az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban korábbi vezető szerepét, ami a noteszgépek piacát illeti.

A HP notebook szegmense igen impozáns, 55,5 százalékos bővülést produkált az elmúlt évi szállítási adatokhoz képest az EMEA régióban. Ez hozzávetőleg 11,1 százalékkal haladja meg az iparág átlagos növekedési szintjét, így nem meglepő, hogy a multinacionális vállalat ismét visszaszerezte vezető helyét ebben a piac ezen szegmensében. A Hewlett-Packard jelenleg a régió notebook piacának 16,4 százalékát tudhatja magáénak, ezzel pedig összes többi vetélytársát megelőzte, áll a Canalys piackutató vállalat jelentésében.

Hazem M. Bazan, a HP Közel-Keleti részlege Persony Systems csoportjának vezető menedzsere szerint különösen a közel-keleti terület járult hozzá az EMEA régió dinamikus bővüléséhez. Ezt a megállapítást a felmérést végző Canalys is megerősítette, megemlítve, hogy a HP agresszív piaci szereplésével volt képes újra vezető szerepbe kerülni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd