Connect with us

technokrata

100 ezren választották a T-Com új Favorit díjcsomagjait két hónap alatt

Dotkom

100 ezren választották a T-Com új Favorit díjcsomagjait két hónap alatt

A telefonálásra biztosított kedvezményeken túl a díjcsomagok tartalmaznak 3 óra ingyenes Internet-elérést is a T-Com Nyílt Internet szolgáltatása révén.

2005. augusztus 8-án a Favorit díjcsomagokat választó T-Com ügyfelek száma átlépte a 100 ezret. A díjcsomagok sikerét és népszerűségét mutatja, hogy két hónap alatt már 100 ezren fizettek elő az új átalánydíjas díjcsomagokra.

A T-Com arra törekszik, hogy ügyfeleinek egyre vonzóbb ajánlatokat kínáljon, ezért vezette be június 9-én a Favorit és Favorit Plusz díjcsomagokat. Az új átalánydíjas díjcsomagokkal hétköznap délután 16 órától másnap délelőtt 10.00 óráig, hétvégénként pedig egész nap ingyen lehet telefonálni. A kedvezmény a Favorit díjcsomaggal a hálózaton belüli helyi és helyközi I.-es hívásirányokban vehető igénybe, míg a Favorit Plusz díjcsomaggal minden T-Com-szám hívása esetén. A díjcsomagok a hétköznap 10 és 16 óra közötti időszakban, valamint az egyéb hívásirányokban is igen kedvező percdíjakat kínálnak.

A telefonálásra biztosított kedvezményeken túl a díjcsomagok tartalmaznak 3 óra ingyenes Internet-elérést is a T-Com Nyílt Internet szolgáltatása révén. Az új díjcsomagok előfizetői akciós áron vagy akár 0 forint kezdőrészlet mellett, kamatmentes részletfizetéssel vásárolhatják meg a T-Com újgenerációs Sinus telefonkészülékeit.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp