Connect with us

technokrata

Panda Software – OEM verziós megjelenés

Dotkom

Panda Software – OEM verziós megjelenés

Az egyéni felhasználóknak szánt Titanium OEM verzió után a Panda Software most bevezette a vállalati felhasználók számára fejlesztett termékei OEM verzióját.

A Panda Software 2005 augusztusától elérhetővé tette a vállalati felhasználók számára a Panda BusinesSecure, BusinesSecure with Exchange, és EnterpriSecure vállalati szoftverének OEM licenc konstrukcióját, 6 hónapos szolgáltatással, amely lehetőséget nyújt a kis- és középvállalatoknak a hardvereszközeikkel együttes szoftver beszerzéseikhez.

„Tapasztalataink azt mutatják, hogy a világ számos országában a kis- és közép vállalatok gyors fejlődése során a vállalatok nagyobb hangsúlyt fektetnek a hardware eszközeik igényeinek magasabb szintű kielégítésére, és háttérbe szorul a megfelelő IT biztonsági szoftvereik beszerzése. Ez egy remek lehetőség arra, hogy a vállalati felhasználók a hardver beszerzéssel együtt időzítve megfelelő vírusvédelmi megoldáshoz jussanak kedvezményes áron.”- nyilatkozta Sándor Zsolt a Panda Software Hungary ügyvezető igazgatója.

A BusinesSecure, kifejezetten kis –és középvállalatok számára készült, nagy hatékonyságú megoldás munkaállomások és fájlszerverek védelmére. A BusinesSecure tartalmazza a ClientShieldet, egy egyszerű, mégis erőteljes antivírust, asztali számítógépek számára. A ClientShield védelmet nyújt minden internetes fenyegetés ellen: spam, biztonsági rések, és hackerek, és kémprogramok ellen. A megoldásnak része a FileSecure is, a Windows és Novell Netware fájlszerverek, valamint a PAVCL parancsvonal védelmére, valamint további lehetőséget kínál arra is, hogy harmadik fél alkalmazásaival ötvözve, támogassa a 32-bit Windows-t, és számos Linux alkalmazást is.

Az EnterpriSecure nagyobb hálózatok védelmi igényeit elégíti ki. Levelező rendszerek részére az EnterpriSecure az alábbiakat kínálja:
ExchangeSecure: antivírus védelem Microsoft Exchange Szerver számára 5.5 verziótól a legfrissebb Microsoft Exchange Szerver 2003-ig. Az 5.5 verzió részére komplett megoldást nyújt a nem kívánatos e-mailek és spamek ellen.
DominoSecure: ez a modul maximális védelmet nyújt az IBM Lotus Notes és Domino szerverek részére
SendmailSecure, QmailSecure és PostfixSecure: ezek az EnterpriSecure Linux megoldásai a legszélesebb körben használt SMTP levelező kapuk védelmére szolgálnak, Panda Software antivírus hatékonysággal.

Az Internet-csatlakozások védelmére, az EnterpriSecure azon kapuk antivírus védelmi megoldásait is tartalmazza, amelyeken keresztül a vállalati TCP/IP forgalom bonyolódik. Az alábbi modulok biztosítják az optimális vírusvédelmet:
A CVPSecure a Checkpoint Firewall 1 és minden CVP-alapú termék számára készült, áttekinthető antivírus-védelmet kínálva. Ez a modul teszi lehetővé mindenféle rosszindulatú kód kiiktatását már a tűzfalnál. Telepítése nem igényel semmilyen módosítást a munkaállomások konfigurálásában. A CVPSecure teljes áttekinthetőséget, és hatékony vírusvédelmet biztosít. ISASecure védi a Microsoft ISA Szervereket, az Internet csatlakozások védelmére.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek