Connect with us

technokrata

Panda Software – OEM verziós megjelenés

Dotkom

Panda Software – OEM verziós megjelenés

Az egyéni felhasználóknak szánt Titanium OEM verzió után a Panda Software most bevezette a vállalati felhasználók számára fejlesztett termékei OEM verzióját.

A Panda Software 2005 augusztusától elérhetővé tette a vállalati felhasználók számára a Panda BusinesSecure, BusinesSecure with Exchange, és EnterpriSecure vállalati szoftverének OEM licenc konstrukcióját, 6 hónapos szolgáltatással, amely lehetőséget nyújt a kis- és középvállalatoknak a hardvereszközeikkel együttes szoftver beszerzéseikhez.

„Tapasztalataink azt mutatják, hogy a világ számos országában a kis- és közép vállalatok gyors fejlődése során a vállalatok nagyobb hangsúlyt fektetnek a hardware eszközeik igényeinek magasabb szintű kielégítésére, és háttérbe szorul a megfelelő IT biztonsági szoftvereik beszerzése. Ez egy remek lehetőség arra, hogy a vállalati felhasználók a hardver beszerzéssel együtt időzítve megfelelő vírusvédelmi megoldáshoz jussanak kedvezményes áron.”- nyilatkozta Sándor Zsolt a Panda Software Hungary ügyvezető igazgatója.

A BusinesSecure, kifejezetten kis –és középvállalatok számára készült, nagy hatékonyságú megoldás munkaállomások és fájlszerverek védelmére. A BusinesSecure tartalmazza a ClientShieldet, egy egyszerű, mégis erőteljes antivírust, asztali számítógépek számára. A ClientShield védelmet nyújt minden internetes fenyegetés ellen: spam, biztonsági rések, és hackerek, és kémprogramok ellen. A megoldásnak része a FileSecure is, a Windows és Novell Netware fájlszerverek, valamint a PAVCL parancsvonal védelmére, valamint további lehetőséget kínál arra is, hogy harmadik fél alkalmazásaival ötvözve, támogassa a 32-bit Windows-t, és számos Linux alkalmazást is.

Az EnterpriSecure nagyobb hálózatok védelmi igényeit elégíti ki. Levelező rendszerek részére az EnterpriSecure az alábbiakat kínálja:
ExchangeSecure: antivírus védelem Microsoft Exchange Szerver számára 5.5 verziótól a legfrissebb Microsoft Exchange Szerver 2003-ig. Az 5.5 verzió részére komplett megoldást nyújt a nem kívánatos e-mailek és spamek ellen.
DominoSecure: ez a modul maximális védelmet nyújt az IBM Lotus Notes és Domino szerverek részére
SendmailSecure, QmailSecure és PostfixSecure: ezek az EnterpriSecure Linux megoldásai a legszélesebb körben használt SMTP levelező kapuk védelmére szolgálnak, Panda Software antivírus hatékonysággal.

Az Internet-csatlakozások védelmére, az EnterpriSecure azon kapuk antivírus védelmi megoldásait is tartalmazza, amelyeken keresztül a vállalati TCP/IP forgalom bonyolódik. Az alábbi modulok biztosítják az optimális vírusvédelmet:
A CVPSecure a Checkpoint Firewall 1 és minden CVP-alapú termék számára készült, áttekinthető antivírus-védelmet kínálva. Ez a modul teszi lehetővé mindenféle rosszindulatú kód kiiktatását már a tűzfalnál. Telepítése nem igényel semmilyen módosítást a munkaállomások konfigurálásában. A CVPSecure teljes áttekinthetőséget, és hatékony vírusvédelmet biztosít. ISASecure védi a Microsoft ISA Szervereket, az Internet csatlakozások védelmére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd