Connect with us

technokrata

Összefogott a két óriás: IBM-Avaya együttműködés

Dotkom

Összefogott a két óriás: IBM-Avaya együttműködés

Az IBM és az Avaya egységes rendszerbe foglalja a hangátvitelt. A „click-to-call” és az integrált hangátviteli konferencia-megoldások a korábbinál sokkal fejlettebb felhasználói lehetőségeket biztosítanak.

Az IBM és az Avaya megállapodott az Avaya hangalapú kommunikációs megoldásainak és az IBM vállalati email, web-konferencia és azonnali üzenet szolgáltatáskínálatának integrációjáról. Az egységes rendszer bevezeti az ún. „click-to-call” funkciót, amely lehetővé teszi az IBM Lotus Notes és Domino, valamint az IBM Lotus Sametime programokat használó vállalkozásoknak az azonnal híváskezdeményezést egy üzenetkezelő, vagy e-mail kapcsolati pont felé úgy, hogy eközben nem lépnek ki a saját levelezési programjukból, vagy üzenetkezelő kliensükből.

A felhasználók a „click-to-conference” funkció révén egyetlen kattintással konferenciába köthetnek másokat, emellett az IBM egységes rendszerbe foglalja az Avaya Meeting Exchange által nyújtott hangalapú konferenciaszolgáltatást a Lotus web-konferencia megoldásával.

Az együttműködésről szóló bejelentést követően az Avaya ügyfelei élvezhetik az IBM vállalati kollaborációs eszközeinek termelékenységnövelő szolgáltatásait, az IBM vevői pedig az Avaya hangátviteli szolgáltatásai nyújtotta megbízhatóság és biztonság előnyeit használhatják ki.

A „click-to-call”, valamint az integrált hangátviteli funkciók az IBM által létrehozott közös telefonszolgáltató interfészre épültek (Telephony Service Provider Interface – TSPI). A TSPI lehetővé teszi a telefonszolgáltatók számára, hogy az adott keretrendszerre saját szolgáltatásokat építsenek fel.

Az IBM és az Avaya együttműködése nagy múltra tekint vissza, és különböző technológiákon – úgymint kapcsolatközpontok, IP alapú telefónia és az ún. hangos önkiszolgálás (Speech Self-Service) – alapuló többféle megoldást eredményezett eddig. Az IBM Lotus kollaborációs eszközök integrációjának bejelentésével ez az együttműködés most tovább bővült. Emellett az IBM bevezette az Avaya IP-alapú hangkonferencia szolgáltatását is saját amerikai dolgozói körében.

A „click-to-call” funkció, valamint a web-konferencia integráció előreláthatóan a Lotus Sametime-mal egybeépítve 2005 negyedik negyedévében, a Lotus Notes és Dominóval egybeépítve pedig 2006 első negyedévében kerül forgalomba. További integráció várható a jövőben az IBM Workplace Collaboration Services nevű szolgáltatáscsomagjával is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd