Connect with us

technokrata

MasterCard a Sziget 2005 Fesztiválon

Dotkom

MasterCard a Sziget 2005 Fesztiválon

A Sziget 2005 Fesztivál ideje alatt a magyar és külföldi vendégek 8 jegypénztárban bankkártyával is megválthatják napijegyüket.

Immár harmadik éve jelenik meg a MasterCard Europe kártyatársaság Európa egyik legnagyobb szabadtéri eseményén, a Sziget Fesztiválon. A rendezvényre látogatók ebben az évben is megválthatják napijegyüket bankkártyával, a vásárlást igazoló bizonylatot pedig azonnal ajándékra válthatják a MasterCard sátorban. Idén sem marad ki a tavalyi év nagy slágere, a csocsó. Sőt, a szigetlakók minden nap összemérhetik tudásukat, ha pedig közben megszomjaznának, kedvükre válogathatnak a MasterCard bár itallapjáról.

A Sziget 2005 Fesztivál ideje alatt a magyar és külföldi vendégek 8 jegypénztárban bankkártyával is megválthatják napijegyüket, melyből hét a Szigeten a K-hídnál, egy pedig a Jászai Mari téren található. Emellett eligazítást kaphatnak arról, hogy milyen MasterCard ajándékokra jogosultak. A Nagyszínpad mellett található MasterCard Sátorban egy adatlap kitöltésével és a kártyás fizetést igazoló bizonylat benyújtásával a napijegyüket bankkártyával megváltó látogatók azonnal ajándékot kapnak.

A fesztivál területén a „Szigetelők” a MasterCard Bárban is használhatják plasztikjukat. Három, bankkártyával vásárolt frissítő után pedig meglepetés jár. Az ismert és közkedvelt italvariációkat kortyolgatva a játékos kedvű szigetlakók 6 csocsóasztalnál mérhetik össze tudásukat egy csocsóbajnokság keretén belül. Az abszolút győztes páros tagjai egy-egy Jürgen Klinsmann által dedikált focilabdát vihetnek haza.

A szervezők és a MasterCard azokról is gondoskodnak, akik a valódi labdarúgást kedvelik jobban: a bárban egy hatalmas kivetítőn az elmúlt néhány év legjobb focimérkőzéseinek emlékezetes pillanatait eleveníthetik fel.

Mihalszky Anikó, a MasterCard Europe Közép-Kelet-európai regionális marketing menedzsere elmondta: „Hűségük viszonzásául idén is lehetőséget kívánunk biztosítani a MasterCard, MasterCard Electronic és Maestro kártyabirtokosoknak a gyors, kényelmes és biztonságos jegyvásárlásra a Szigeten. Szeretnénk ebben az évben ismét különlegessé és emlékezetessé varázsolni a látogatók számára a Szigeten eltöltött időt. A sport és a zene nemzetközi nyelv az emberek között, ezért is fontos a MasterCardnak, hogy kártyabirtokosainak felejthetetlen élményt biztosítson.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd