Connect with us

technokrata

Dobozos mobilvírus-védelem az F-Secure-tól

Dotkom

Dobozos mobilvírus-védelem az F-Secure-tól

Az F-Secure bemutatta az iparág első, kiskereskedelmi értékesítésre szánt, dobozos mobilkészülék-védelmi termékét.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus elsősorban az egyéni felhasználóknak és a kis- és közepes méretű vállalatoknak készült átfogó megoldás. A termék dobozos változata hamarosan megvásárolható lesz számos európai országban.

„A felhasználók idővel felismerték, hogy a mobilkészülékekre írt rosszindulatú kódok is valós fenyegetést jelentenek” – mondta el Antti Vihavainen, az F-Secure Corporation mobilbiztonsági szolgáltatásokért felelős alelnöke. „Ahogy egyre gyakrabban használunk intelligens telefonokat mindennapi feladataink elvégzéséhez, várhatóan úgy fog egyre több kártékony kód megjelenni ezekre az eszközökre. Az F-Secure viszont azon fáradozik, hogy megakadályozza e fenyegetések terjedését, mielőtt elérné a PC-k világában tapasztalható szintet” – tette hozzá Antti Vihavainen.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus a legátfogóbb megoldás az intelligens telefonok kártékony tartalom – például kéretlen üzenetek és hibásan működő alkalmazások – elleni védelméhez. Az F-Secure Mobile Anti-Virus mobil eszközön futó valósidejű védelmet és automatikus vírusvédelmi frissítéseket kínál szabadalmaztatott SMS frissítési mechanizmuson és HTTPS kapcsolaton keresztül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle