Connect with us

technokrata

MFG/PRO vállalatirányítási rendszert vezet be a Medicontur

Dotkom

MFG/PRO vállalatirányítási rendszert vezet be a Medicontur

A KFKI ISYS szerződést kötött MFG/PRO vállalatirányítási rendszer bevezetésére a szemlencséket gyártó és orvostechnikai műszereket forgalmazó Medicontur Kft.-vel.

A KFKI ISYS Informatikai Kft. bejelentette, hogy alapos kiválasztási procedúra után szerződést kötött a Medicontur Orvostechnikai Kft.-vel teljes körű MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére. A magántulajdonban lévő zsámbéki cég egy sikertelen ERP (Enterprise Resource Planning) bevezetés után célirányos piackutatás alapján választotta ki a számára megfelelő megoldást.

A szemlencséket gyártó és orvostechnikai műszereket forgalmazó cég számára kulcsfontosságú volt, hogy megfelelő megoldást találjon a gyári számok követésére, a gyártott termékek visszakereshetőségére és a kórházakba kihelyezett készletek követésére. A megvalósítandó rendszer keretében az egyes gyártási fázisok nyomon követése és azonosítása vonalkód technikát alkalmazásával valósul meg.

A kiválasztási versenyben jelentős előnynek bizonyult a másik két vizsgált megoldással szemben, hogy az MFG/PRO vállalatirányítási rendszer termelés finomprogramozási megoldása, a Planner modul rugalmas eszközt ad a gyártási tervek – változó és prioritást élvező vevői rendelések alapján történő – dinamikusan módosítására.

A QAD által fejlesztett MFG/PRO vállalatirányítási rendszer versenyelőnye leginkább abban nyilvánul meg, hogy a felhasználó vállalatokkal szoros együttműködésben, már a kezdetektől részt vesz az iparági szabványok, logisztikai és gyártási eljárások kialakításában, technológiai támogatásában.

A Gartner által készített éves elemzésben, az ERP-szállítók mágikus négyzetében (Magic Quadrant) a QAD évek óta kiemelt helyen szerepel a kihívói szegmensben (lásd ábra alább). A mágikus négyzetháló kihívói olyan termékek, amelyek egyedi képességgel rendelkeznek. A QAD olyan megoldást fejleszt, amely élen jár a könnyű telepíthetőségben, a kiváló iparági teljesítményben és a globális elterjedtségben, szemben a legnagyobb versenytársakkal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd