Connect with us

Hirdetés

technokrata

MFG/PRO vállalatirányítási rendszert vezet be a Medicontur

Dotkom

MFG/PRO vállalatirányítási rendszert vezet be a Medicontur

A KFKI ISYS szerződést kötött MFG/PRO vállalatirányítási rendszer bevezetésére a szemlencséket gyártó és orvostechnikai műszereket forgalmazó Medicontur Kft.-vel.

A KFKI ISYS Informatikai Kft. bejelentette, hogy alapos kiválasztási procedúra után szerződést kötött a Medicontur Orvostechnikai Kft.-vel teljes körű MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére. A magántulajdonban lévő zsámbéki cég egy sikertelen ERP (Enterprise Resource Planning) bevezetés után célirányos piackutatás alapján választotta ki a számára megfelelő megoldást.

A szemlencséket gyártó és orvostechnikai műszereket forgalmazó cég számára kulcsfontosságú volt, hogy megfelelő megoldást találjon a gyári számok követésére, a gyártott termékek visszakereshetőségére és a kórházakba kihelyezett készletek követésére. A megvalósítandó rendszer keretében az egyes gyártási fázisok nyomon követése és azonosítása vonalkód technikát alkalmazásával valósul meg.

A kiválasztási versenyben jelentős előnynek bizonyult a másik két vizsgált megoldással szemben, hogy az MFG/PRO vállalatirányítási rendszer termelés finomprogramozási megoldása, a Planner modul rugalmas eszközt ad a gyártási tervek – változó és prioritást élvező vevői rendelések alapján történő – dinamikusan módosítására.

A QAD által fejlesztett MFG/PRO vállalatirányítási rendszer versenyelőnye leginkább abban nyilvánul meg, hogy a felhasználó vállalatokkal szoros együttműködésben, már a kezdetektől részt vesz az iparági szabványok, logisztikai és gyártási eljárások kialakításában, technológiai támogatásában.

A Gartner által készített éves elemzésben, az ERP-szállítók mágikus négyzetében (Magic Quadrant) a QAD évek óta kiemelt helyen szerepel a kihívói szegmensben (lásd ábra alább). A mágikus négyzetháló kihívói olyan termékek, amelyek egyedi képességgel rendelkeznek. A QAD olyan megoldást fejleszt, amely élen jár a könnyű telepíthetőségben, a kiváló iparági teljesítményben és a globális elterjedtségben, szemben a legnagyobb versenytársakkal.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés