Connect with us

technokrata

ISSE 2005 – nemzetközi informatikai biztonsági konferencia és kiállítás Budapesten

Dotkom

ISSE 2005 – nemzetközi informatikai biztonsági konferencia és kiállítás Budapesten

2005. szeptember 27. és 29. között Budapesten kerül megrendezésre az ISSE 2005 (Information Security Solutions Europe) informatikai biztonsági konferencia és kiállítás.

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3-9.

Kezdete: 2005.09.27. kedd 10:00
Vége: 2005.09.29. csütörtök 17:00

Az eema, az ENISA (Európai Hálózati és Információbiztonsági Ügynökség) és a TeleTrusT közös szervezésében megrendezésre kerülő háromnapos esemény központjában – amelynek házigazdája az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, támogatója a német Gazdasági és Munkaügyi Minisztérium – az üzleti folyamatok és elektronikus tranzakciók részét képező biztonság kérdése áll.

Az ISSE 2005 kiemelt témái: kapcsolt azonosítási technológiák, mobil-, vezeték nélküli és beágyazott biztonság, webszolgáltatások, biometria, magánszféra, adatvédelem és kibertér-szabályozás, eID és e-egészség, kockázatkezelés, megfelelés és szabályozás, információbiztonsági menedzsment és szervezetközi biztonság.

A rendezvény visszaigazolt vezérszónokai: Howard Schmidt, a Fehér Ház korábbi informatikai biztonsági tanácsadója és Fabio Colasanti, az Európai Bizottság Információs Társadalom Főigazgatóságának vezetője. A konferenciát magyar részről Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter nyitja meg, majd az esemény második napján, 2005. szeptember 28-án délelőtt magyar szekcióra is sor kerül, melyen többek között Dr. Boda Miklós, az NKTH elnöke, Dr. Suba Ferenc, az ENISA elnök-helyettese, valamint a Kürt Rt. képviselője tart előadást.

A konferenciához kapcsolódóan 2005. szeptember 26-án és 30-án az ENISA igazgatótanácsi és munkacsoporti üléseire kerül sor. A konferencia angol nyelven zajlik, szinkrontolmácsolással; az esemény részvételi díjas.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek