Connect with us

technokrata

Kaspersky: antivírus szoftver Linuxra

Dotkom

Kaspersky: antivírus szoftver Linuxra

A Kaspersky Lab az Egyesült Államokban kiadta kifejezetten linuxos és unixos e-mailszerverek, file-szerverek és munkaállomások számára fejlesztett antivírus szoftverét.

A moszkvai székhellyel bíró vállalat hétfőn jelentette be, hogy új, vállalati piacra szánt termékeket indított útnak az Amerikai Egyesült Államokban. A cég Európában már több mint hat éve sikerrel forgalmazza antivírus szoftvereit, melyek most linuxos köntösben az észak-amerikai régióba is betörnek. Randy Drawas, a Kaspersky szóvivője szerint a Linux egyre jobban terjed az USA-ban is, ezért volt indokolt a megjelenés.

Az IT-biztonsággal foglalkozó cég elmondása értelmében a Kaspersky Anti-Virus 5.5 a levelező és file-szerverek védelmét, valamint a munkaállomások biztonságát hivatott szolgálni. A linuxos környezet mellett FreeBSD és OpenBSD operációs rendszereken is futtatható az alkalmazás, amely többek között rendelkezik a Kavmonitor nevű valósidejű szkennelési technológiával (is). A beépített webes kezelői felület lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy az általuk felügyelt hálózatokba behatolni akaró ártalmas szoftverek statisztikáit folyamatosan figyelemmel követhessék.

26 dollárba kerül az egy munkaállomásra szóló licenc, míg 190 dollárt kell fizetni egy file-szerverhez való szoftverlicencért. A postafiókok védelmét darabonként közel 20 dollárért lehet biztosítani.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd